Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Jääköön kaupattava tavara passiivisen myyntiin. Jos se alkaa jotakuta kiinnostaa, antakoon hän kuulua itsestään. Katsotaan sitten, millä aikataululla kaupan tekeminen voisi onnistua. Lähetetty minun EVA-L09 laitteesta Tapatalkilla
 3. jrasi

  VW 1300 -72

  Tämmönen laatikko Motonetin hyllystä mukaan: Sitten tuotteet paikoilleen, 4,5 neliötä meni, ovia varten pitää hakea vielä lisää.
 4. Bensahanat 2kpl. Ei jumissa. 25 eur/kpl sis. postit. Varatankin vipu. 10 euroa sis. postituksen kirjeenä. Tai 5 eur, jos ostat hanan mukana.
 5. 57 ovaalin orggis etuakseli. Ei lateja. Hp. 200 eur + kulut
 6. Kyllä tästä taas erinomaista tullee vaikka keskikertaista yritin.. helppoo olla lähes täydellinen mies.. joskus pisu lirahtaa laidalle.. mutta mitä siitä..
 7. On se vaan ihanaa.. nyt pääsee rillaan
 8. Art_Zi

  -57 Ovaali

  Saakohan näitä reprona? Koko paketina tai ees tota jousihässäkkää...
 9. Missä se on.. nuotassa by kukkolasse.. 3-1, tämä on tännään taputeltu
 10. Löytyyköhän keltään? Tai vinkkiä uusien hankintaan?
 11. Vittu nuotta tötterölle ja käpälät kohti taivasta.. PikkuPeto rules.. Yes.. 2-1
 12. On kyllä niin kovaa vääntöä että rillauskin siirty pelin jälkeiseen aikaan.. Ölvikylän sotilaan kanssa pärjää siihen asti.. Ei malta vielä ruveta rillaan-- Melko tiukkaan vääntöä..
 13. Neitokin.intopiukassa PikkuPedon pelin kaa.. kuohari auki jännitykseen
 14. Ei tuu heleppo savotta tästä, LinnanVeijarit on todella hyvä.. No eka erä vasta pelattu
 15. Namia väestölliseen vähemmistön keskittymään PikkuPeto tuo 1-1
 16. Kiitos P Valotonen ja Per, Tuosta oli apua minulle, laitan tämä matkamoottoripyörään enkä löytänyt tähän asti kuin liian uusi versio! 12 vuoden tauon jälkeen teistä on edelleen hyötyä!!
 17. Vittu PikkuPeto aloittaa niinkuin kaikki pelit muutenkin.. annetaan siimaa kaverille.. 0-1 Videolle taas mentiin.. Maali se on.. turha itkee.. penaltyboksista pitää pysyä pois
 18. Nyt se alakaa.. Pohjoonen kuuluu kohta laulun lurituksessa
 19. Tästä alkaa kohta riemu täällä.. kannattaa varmaan muualta kysellä..
 20. Peliillan valmistelut mänössä ku grillauskiima päällä talven jäliltä savolaisen soturin kanssa.. hyvä kaveri ku ei valita eikä vikise..
 21. Ensin syttyi vikavalo ja tehot katosivat. Nyt ei enää edes käynnisty. Apua mikä vialla? Auto haettu autoliikkeestä tiistaina. Vienkö korjaamoon ja lähetän laskun autoliikkeelle?
 22. Osoittautui liian mädäksi pelastettavaksi. Kone puuttuu, laatikko on. Penkit ehjät mutta likaiset. Ehjät poppari-ikkunat jne. Pohja hävinnyt. Tarkempia tietoja soittamalla. Auto Ylivieskassa MYYTY
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...