Jump to content

Tolvanan touhuilut ja valikoidut sähläykset


Recommended Posts

Paljon on tapahtunut mut päivitykset jääneet vähemmälle, moottoreita valmistuu muutama per vuosi ja autojakin samaan tahtiin. Tumpa alkais oleen ajokunnossa ja taas on muutama vaihteistokin tuohon eksynyt, vasta sisäänajettu kun on kolmen sentin hiekkaöljymassakerros päällä.

IMG_20220617_124418.jpg

Link to comment
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 1 year later...
3 hours ago, portu said:

Pitäskö laittaa vanha takas, itellä on muutaman jättänyt pahanpäivän varalle.

 

Perskules ku ei ollu, näitä uusia oli neljä. Kaks viallista ja kaks ehjää. Valmistajaa varmasti tullaan reklamoimaan asiasta ja varmastikin tulee sähköpostia jossa käytetään sanoja kuten kindly ja regards, tuskin nää kaks on ainoat ketuiksporatut mitä on mennyt asiakkaille.

  • Like 2
Link to comment
  • 3 months later...

Tommonen -77 muutoskatsastettu ja -80 rekisteristä poistunut kirppu elvyteltiin henkiin ja 20.6.2024 saatiin kahden vuoden leima. HUOM! Sama omistaja ollut tuolta vuodesta-77.

IMG_20240616_145908.jpg

IMG_20240616_121031.jpg

IMG_20240616_121047.jpg

  • Like 2
Link to comment
  • 2 weeks later...

Onko toi takasivulasi. Jos on niin aika mäihä että sen saa rikki. Joskus koetettiin rikoittaa sellainen, kaveri kömpi auton sisälle potkaisi lasin keskell niin lujaa kun pystyi lasi popsahti ulos ja tippui tiivisteineen laittialle. Pettyneenä lopputulokseen uusi yritys toisella puolen ja kova potku lasin nurkkaan. Lasi ulos ja koppi ilmasta, ei hajonnut. Eli tosiaan ei ole helppoja hajoamaan.

Link to comment
10 hours ago, Gerbiili said:

Ei niitä kadulla poikki saa... Boori vääntyy kuin karpiolan akseleissaki. On näitä koestettu ihan siihen tehdyssä testipenkissä.

 

Olen nähnyt katuautossa katkenneen Karpiolankin...

Link to comment

Ei karkaistua lasia saakaan potkimalla rikki, napautappa reunaan hentoisesti vaikka ruokailuveitsellä tai jollain mistä tulee pistekuorma, ei tarvi ku onnettoman raapasun joskus ja poks. Ite rikkonu yhden takalasin niin että karkas käsistä irroittaessa, valahti sen verran että osu rekkarivaloon ja sai hakee rikkalapion 😄

Link to comment

Kyllä mulla räjähti Ovaalin tuulilasi jätkien silmille, kun ne oli siitä koppia ottamassa, ja ite ponnistin jaloilla sitä sisäpuolelta irti. Toki onhan siinäkin voinu joku särö olla.

Link to comment

50 lukusten karkastut on asia erikseen, niissä joissain melkoisia jännityksiä jo alkujaan. Yleisesti ei ilman terävää pistekuormaa poksahda ellei massa ole hyvinkin iso. Taasen riittää että lasket lasin seinää vasten betonilattialla nojalleen ja nurkalle osuu kivenmuru.   Parinkymmenen auton lasit naputtelin roskikseen kerran varastoja siivotessa (lähinnä sivulaseja), siinä sai mukavaa testimatskua kuinka helposti mistäkin suunnasta menee murusiks. Saattais olla videookin tuosta jossain tallessa

Link to comment
  • 1 month later...
6 hours ago, tolvana said:

Katto on ehjä päältä ja alta, myös puutavara katon sisäpuolella on kovaa.

Levännyt noilla sijoilla vuodesta -61 tai -62.

 

Aikamoista että tuollaisia vielä löytyy lojumasta. Kiinnostaisi kyllä itseänikin jos kaupan on.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...