Jump to content

Kun on myyty tai ostettu niin...


Kujis

Recommended Posts

Voisiko tätä sääntöä palstalaiset käytää ettein tarvitsi lukea "turhia" viestejä. Jotkut jopa uppaa sanalla myyty :( !

 

siis -> Kun tuote/tuotteet on myyty:

 

- Poista ilmoitus itse jos kukaan ei ole vastannut siihen.

- Jos et pysty poistamaan ilmoitusta, muuta ilmoituksen otsikko muotoon "MYYTY" tai lisää ko. teksti otsikon perään.

Link to comment
  • 3 years later...

Ilmoitukset joiden otsikkoon on selkeästi muutettu MYYTY tai OSTETTU poistetaan säännöllisin väliajoin, nyt löytyi hieman toistakymmentä ilmoitusta joissa oli tuo teksti, kun selasin myynti/ostoryhmistä viisi ensimmäistä sivua läpi. Jos otsikkoa ei muuteta niin on paha tietää että ilmoituksen saisi poistaa, ja vaikka ylläpito näyttääkin välillä omaavan yliluonnollisia kykyjä, niin selvännäkijää ei vielä moderaattoreissa ole... :)

  • Like 2
Link to comment
  • 1 year later...
  • 10 months later...

OIsko muuten eräältä toiselta palstalta tuttu käytäntö tervetullut tännekin:

 

"Yhdellä käyttäjällä saa olla kerrallaan yksi aktiivinen myynti- ja yksi ostoilmoitus. Kasaa siis tarpeesi yhden otsikon alle. "

  • Like 2
Link to comment

Eikait nytyhdellä ilmoituksella vi pärjätä.. joka nippelille ja nappelille ilmoitus.. onhan tällä hyviä esimerkkejä että kaikki ilmoitukset upataan peräjälkeen ja on se ihana kattoa sitä touhua.. 

En nyt viiti nikkejä mainita mutta kait ois aika opetella.. 

 

  • Like 1
Link to comment
On 1/8/2019 at 4:09 PM, Ketsa said:

Eli jos on jokin osatarve päällä, niin pitäisi lukea kaikki ilmoitukset lävitse - ei kiitos!

 

Tää ei oikein ole validi pointti, kun kaikki ei kuitenkaan ole niin pällejä, että tekee joka nippelille oman ilmotuksen. Joten joudut siis joka tapauksessa lukemaan koonti-ilmot, ellei haun käyttö onnistu.

Link to comment
9 hours ago, -tipi- said:

 

Tää ei oikein ole validi pointti, kun kaikki ei kuitenkaan ole niin pällejä, että tekee joka nippelille oman ilmotuksen. Joten joudut siis joka tapauksessa lukemaan koonti-ilmot, ellei haun käyttö onnistu.

 

Suurimmalla osalla on otsikoissa päätuotteet tai vekotin minkä osia on myynässä, joten pelkkä otsikoitten selaaminen riittää vallan hyvin. Ainakin minulle.

 

Toinen pointti on se, että ainakaan minä en todellakan lue kaikkia uusia myynti-ilmoituksia, eli otsikko toimii filtterinä siinäkin kohtaan. Toki vähemmän heräteostoksia tulisi tehtyä vuoden mittaan, jos ilmoituksia tulisi haettua vain silloin kun oikeasti tarvitsee jotain 😀

Edited by Ketsa
  • Like 2
Link to comment

Mutta onko pakko panna joka nippeli ja nappeli omaan ilmoitukseen.. ku mä tyhjennän tallin tuolla periaattella, niin eipä siinä kaks kolme sivua riitä, ja sopivasti uppausta niin sehän on taas monologia.. Joku järki pitäs olla tässäkin.. ku kattoo myyntipalstaa huomaa äkkiä ketkä niitä "yks osa" ilmoituksia laittaa.. Eihän metake ja pepekään niitä voi siivota kokoajan kuntoon.. pitäs lähteä ilmoituksen väsääjistä.. mutta jos se on ok, niin kohta pukkaan ilmoituksia kunnolla ku tyhjennetelen tallia kunhanpääsen myyntipuolelle ostamisen sijaan.. rojua ei enää mahdu juuri minnekkään

Link to comment

Ei varmastikkaan ole. Jos laittaa vaikka otsikkoon, että ”kuplan moottorin osia” ja tekee toisen ilmoituksen, että ”kuplan korin osia”, niin eikö jako ole aika selkeä? 

 

Ja jos on jokin täsmä aarre ja haluaa siitä äkkiä eroon, niin oma ilmoitus tyyliin ”kuplan IRS vaihteisto 3.88 perällä” ja kaikki ovat kiljuen avamasaa ilmoitusta ja ketään ei haittaa, montako myynti-ilmoa kaveri on postannut 😀

Link to comment
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...