wp Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Tänään ei grillata eikä savusteta. Perusmättö, saa syödä parina päivänä töissäkin viikolla. Ei ihan perinteinen makaronilaatikko, tomaattipohja joka viimeistelty aurinkokuivatulla tomaatilla, valkosipulilla ja juustokermalla. Päälle pakollinen juustoraaste 2 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 16 minutes ago, wp said: Tänään ei grillata eikä savusteta. Perusmättö, saa syödä parina päivänä töissäkin viikolla. Ei ihan perinteinen makaronilaatikko, tomaattipohja joka viimeistelty aurinkokuivatulla tomaatilla, valkosipulilla ja juustokermalla. Päälle pakollinen juustoraaste Perusmättö antaa aikaa muuhun ku kokkailuun.. ja näläkä siirtyy.. hyvä homma.. Joskus tulee tehtyä liian isoja perusmättöjä että neljäs päivä on jo liikaa, kolmas rajoilla. Quote Link to comment
-MITO- Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 43 minutes ago, Urbantoy said: Ai saakeli ku syötävän näköisiä.. Hienoa Mito, tuli taas uus resepti kokeiltavaks Ja tuo punakaali on hyvä hommeli.. en oo kokeillut, mutta kokeilen Punakaali on kyllä loistava! Leikkasin sen, kulhoon ja loraus omenaviinietikkaa ja ripaus suolaa. Mukavasti tuo happamuutta. Pohjalle tein limemajon. ja nyhtiksen päälle Teriyaki kastiketta. Kokonaisuudessa on Aasialaista tvistiä maussa. Happamuus pohjalla ja yläkerran tummat maut tuo hyvän kokonaisuuden 1 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 2 minutes ago, -MITO- said: Punakaali on kyllä loistava! Leikkasin sen, kulhoon ja loraus omenaviinietikkaa ja ripaus suolaa. Mukavasti tuo happamuutta. Pohjalle tein limemajon. ja nyhtiksen päälle Teriyaki kastiketta. Kokonaisuudessa on Aasialaista tvistiä maussa. Happamuus pohjalla ja yläkerran tummat maut tuo hyvän kokonaisuuden Mulla olikin seuraava kysymys ollut että meneeko raakana vai käsittelyn jälkeen.. hyvä että tääkin selvis.. eli kokeiluun.. 1 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 (edited) Mä luulen että DWL Teron kaa tulee aika hyvät burger grillailut jos 2021 DWL Open Air järkätään.. Juteltiin burgerleikistä Teron kaa 2019 DWLssä ja silloin vähän suunniteltiin että Burgerpark pannaan pystyyn joku kerta.. Ja yhteen ääneen oli että "keep it simple" Edited December 6, 2020 by Urbantoy 1 Quote Link to comment
wp Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 26 minutes ago, Urbantoy said: Perusmättö antaa aikaa muuhun ku kokkailuun.. ja näläkä siirtyy.. hyvä homma.. Joskus tulee tehtyä liian isoja perusmättöjä että neljäs päivä on jo liikaa, kolmas rajoilla. Toimii, nälkä siirretty ja jää vielä 5 tuntia koneistusaikaa illaksi, kaveri tulee kansipinon kanssa kylään. Sylinteriputkiaukkojen suurennusta olisi tarkoitus kokeilla, lainatyökalut testattavana... 2 Quote Link to comment
Kemin Karavaanari Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Vaimo käski laittaa Urbaanille kuvan kaatamastaan hirvestä. 1 Quote Link to comment
wp Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Kanaa ja läskiä lauteille...halpispaloja treenausta varten. Nyt esilämmitin kaminan kunnolla kuumaksi, lämpö yritetty pitää ritilän tasolla 120-130C. Pyrkii hieman karkailemaan ylöspäin kun säätää vedon ettei tulisi kovin kitkerää savua. Epäilen että tuo piippu saisi olla hieman pidempi, vaatii nyt noin 140C sisälämmön että vetää savuttamatta. 2 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Täällä laiskotuspuolella ruuan suhteen.. mennää sieltä mistä aita ilman puomia.. Hornetos uudella twistillä.. marnointi santa maria classic Bbq:ssa, SiipiVeikkoja Hottina.. joku hetki narinoitumassa, sitten tehosekoittimesa nachot muruiksi ja pyöristys hornetoksille siellä.. katotaan mitä tulloo, eiköhän nuo kaljan kaa uppoo.. 1 Quote Link to comment
Kurre Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Täällä ollaan vaan tylsiä ja tapetaan silakoita häkään 1 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Isoja silakoita Kurrella.. Hyvä kalapaikka ollut.. Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Kyytipoikana los hornettosille.. kevyt kenttäsalados.. taas tyyliin mitä nyt sattu löytyyn.. ei näitä plänätä.. Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Kyytiin vielä los hornetos ja dipukka.. Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Paahdettuja kasviksia tulee tehtyä aivan liian harvoin.. nyt värkätty, loistava lisuke kanavilleen tai läskikimpaleen kylkeen.. Porkkanaa, lanttua, bataatti ja pottus myös, kesäkurppaa, sipulia lohkoina, valkosipulit kokonaisina kynsinä, paprikaa lohkoina, hyvää oliveoilia, rapsut suolaa unohtamatta mustapipouria, sekoitus pikkuräpylöillä ja uuniin paahtumaan ja avot.. 3 Quote Link to comment
Kurre Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Brasiliassa tykkäävät tästä palasta lihaa. Ja onhan se pirun hyvää. 3 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 3 minutes ago, Kurre said: Brasiliassa tykkäävät tästä palasta lihaa. Ja onhan se pirun hyvää. Uiui Kurre.. Onpa herkullisen näköistä ja just soppeli mediun jottain Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 (edited) Pittää varmaan ens kesän' jossain häppeningissä laittaa Kurren ja Kimmon kaa kunnon grillipartyt leiriin.. värkätään kunnolla sapuskaan ja syötetään kuka sinne leiriin eksyy.. Luulen että ku sana kiirii niin on kiinnostuneita että mitähän vitun sotkua nää väsää WeePee otetaan mukkaan jos se malttaa sieltä tallista voimavehkeen vierestä tulla Edited December 13, 2020 by Urbantoy 1 Quote Link to comment
Kurre Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 On 12/13/2020 at 5:37 PM, Urbantoy said: Pittää varmaan ens kesän' jossain häppeningissä laittaa Kurren ja Kimmon kaa kunnon grillipartyt leiriin.. Asiaa hetken tuumattuani tästähän vois kehittyä pienimuotoinen skaba. Kellä parhaat ribsit, wingsit, brisketit tai mitä nyt kategoriaan laitetaan. Paras chili? Alkupreppaukset jokainen sais tehdä kuten lystää ja missä haluaa, mutta loppuvalmistus paikanpäällä samalla/samanlaisella laitteella. Arvoisa raati pisteyttää ja huimat palkinnot voittajalle. Kuka uskaltaa tarttua kauhanvarteen? 1 Quote Link to comment
Tanhis Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Volkkaripalsta master chef Quote Link to comment
KimmoH Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Näin lauantain aattona grilliin päätyi perinteisen possun ja kanan kaveriksi kenguru. Lisukkeina vähän juustoskägää, chiliä ja paahdettuja perunoita chilikermaviilillä. Ei huono! Nyt kun ei sattunut olemaan kaurista rinnalla, niin tätä voisi kyllä syöttää jengille ihan täysin kauriina tai toisin päin 😄 Loisto keli grillata. Pallukka vetää vetää hyvin ja olut pysyy kylmänä hangessa. 1 Quote Link to comment
wp Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 3 hours ago, KimmoH said: Näin lauantain aattona grilliin päätyi perinteisen possun ja kanan kaveriksi kenguru. Lisukkeina vähän juustoskägää, chiliä ja paahdettuja perunoita chilikermaviilillä. Ei huono! Nyt kun ei sattunut olemaan kaurista rinnalla, niin tätä voisi kyllä syöttää jengille ihan täysin kauriina tai toisin päin 😄 Loisto keli grillata. Pallukka vetää vetää hyvin ja olut pysyy kylmänä hangessa. Ja meillä niin kylmä että hiilloskin jäätyyy. Pallogrilliä pitäisi varmaan lämmittää ulkopinnalta toholla.... 1 Quote Link to comment
KimmoH Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Koskaan ei ole liian kylmä pallolle 😉 Mitä kylmempi ulkolämpötila, niin sitä kuumemmaksi tää muuttuu. Kunnon kuivalla pakkaskelillä meinaa koko pska sulaa käsiin, kun vetää niin hyvin 😄 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Saatana mitä sähläystä.. mieli vie rahtilossille.. katkisleipää kaipaa.. Kuin saatana siitä sotkusta tuli niin suolasta ilman suolaa.. no pottuja imemään suolaa.. stay tuned, valmis laitoskin paljastuu ennen unia. Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 (edited) Noh. Suolasuus poistu ja tämmösiä soosauksia niistä tuli, jotain puuttuu FinnLines copypasteen.. Ei ossaa.. Edited December 19, 2020 by Urbantoy 3 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Ei nyt taaskaan järkevämpää tekemistä keksiny niin tehhään leipiä sitten.. Eiliset jämät käyttöön ite graavatulla lohella.. näillä ootellen uutisia.. 3 Quote Link to comment
Kurre Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Huomenna kinkunpaistoon. Uus mittari tuli just sopivasti 3 Quote Link to comment
KimmoH Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Tallin nurkasta löytyi vielä yksi kurpitsa somisteeksi 😄Kinkku köllötteli satasessa 12h ja ribsit 6h. Quote Link to comment
Kurre Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 No ny se myrkyn lykkäs. Rakas vaimoni sai päähänsä, että nyt grillataan vähemmällä rasvalla ja kuulemma AirFryer ois tulossa tähän talouteen. Onko arvon raadilla kokemuksia moisista pelsebuubin keksinnöistä? nimim. rasvaa ja valkosipulia ei voi olla liikaa 1 Quote Link to comment
REMI Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 L-luupihvit joulugrillissä. 1 Quote Link to comment
KimmoH Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 3 hours ago, Kurre said: No ny se myrkyn lykkäs. Rakas vaimoni sai päähänsä, että nyt grillataan vähemmällä rasvalla ja kuulemma AirFryer ois tulossa tähän talouteen. Onko arvon raadilla kokemuksia moisista pelsebuubin keksinnöistä? nimim. rasvaa ja valkosipulia ei voi olla liikaa Otan osaa 😄 Kuulemma sillä tulee ihan OK kamaa mutta eihän se oikeaa rasvaa voita. Quote Link to comment
REMI Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 3,6 kg Petteri Punakuonon paistia, grillin kautta uuniin. 1 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) Joulu män vähän vituiks, ei päästy kaenuuseen aaton rottatestin takia ja siitä seuranneen karennsina takia ennen tulosta, ei alleekirjoittaneen, pitkä aika oli ottaa puol toista vuorokautta.. mutta parempi niin että vanhempisuku ei vaarantunut, negapaperit tuli ja joulu män.. No säästetellään jouluherkuttelut ens vuoteen ja nyt mennään vanhan kansan uunileivillä.. ennen uunia.. Edited December 27, 2020 by Urbantoy Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) Uunista ulos.. sisältö taas mitä nyt sattu kätöseen.. tomaattia, paprikaa, sipulia, valkkarilöökkiä, vanhat juuston kannat + uutta pussista, pohjalle Löökin valkkarisoosiä ja lite ketchup, siihen päälle tunaa, osaan valkkarimetukkaa, jalopenoja unohtamatta.. eli sillisalatosta taas.. tyyliin ei muutakuin kasaan ja uuniin, paskana se sieltä mahasta pihalle tullee kummiskin Edited December 27, 2020 by Urbantoy 1 Quote Link to comment
wp Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Pihalla grillailu ei iskenyt...hiilisäkin jämät takan pesään ja kaasugrillin ritilä päälle. Hyvää siitä tulee, lohta ja mereneläviä.... 1 Quote Link to comment
KimmoH Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Kun on -10 astetta pakkasta, niin kyljys tykkää olla rillissä 😉 Taiskin olla tän vuoden ekat rillailut. 3 Quote Link to comment
Urbantoy Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Täällä väkerretty los salados Ullan salaattisoosilla ja uunilohta.. kyllä se lohi on siellä vaikka ei näytä siltä, katkarapusmetanasoosia tuli taas soosattua vähän liikaa ku mittailu ei koskaan ollut se juttu, tunteella mennään ja ajatuksella "hyvää tästä taas tulloo" no kaikki piti kipata tietty lohen päälle.. eipä päässyt kuivaan.. Quote Link to comment
HSuomi Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Oli niin viileää että piti laitaa rellu lämppäriin. 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.