KimmoH Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Olipas outoa rillata valoisassa, taitaa kesä tulla! 2 Quote
KimmoH Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 niin ne viikot vain vierähtävät vauhdilla kun on kivaa! Seuraavaksi hiillosta askartelemaan ja sit taas mennään! Quote
KimmoH Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 siellä se läski taas tummui ja juniori teki jälkkäriksi kolmen suklaan juustokakun 😄 Taas jaksaa viikon harrastaa. Quote
KimmoH Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Eihän tässä ehdi kuin tallissa käymään ja taas on lauantai. Eilen metsästin alelaareista kyljystä, skägää, salmiakki wingsejä, yrttivalkosipuli kanan sisuksia ja vihreillä yrteillä kuivamarinoitua kanaeläimen rinnusta. Noin 20 eurolla taas koko orkesteri ruokittu 😉 Koko talvena en oo vielä ehtinyt yhtään makkaraa itse saamaan, kun jälkikasvu syö kaiken 😄 jälkkäriksi minttukaakaot lumihangessa seisten 😄 2 Quote
Urbantoy Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) Täällä keittiösoosausta pikkuse taas vaihtees, los saladokset eri versioina rupes kasvattaan korvia ja etuhampaita kutuli kani fiilikset.. lihaa se olla pitää.. Kimmon ohjeilla punalappuhaukaks liikkelle.. ja kas kummaa kilon naudan sisäpaisti jäi räpylään muutamalla eerolla, siihen sitten kasattiin muut ympärille.. metukankannat, hillosipulipurnukoiden jämät, samoin oliviit, suolakurkut paloiksi,salottisipulit ja valkosipulit sinne sekaan kokonaisina eli taas soosataan mitä sattu löytyyn.. liemi on ainakin maukas.. antaa hautua tunnin pari vielä.. Edited March 15, 2021 by Urbantoy 1 Quote
Jooo Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Eggissä majaillut tänään 21pvä dry aged possun kasleri. Kuiva rybbi mausteena. 100-110 astetta ja 9h takana. Jos kohta maistaisi...🙂 5 Quote
KimmoH Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Ähäkutti, eipäs grillattukkaan kun ei satanut lunta 😄 Fisua pannulle. Pikkuisen suolaa, pippuria ja voita kaveriksi. Tallirasvat kun piti saada käsistä pois, niin pyöräytin läjän naanleipiäkin kalan kaveriksi. Nyt kelpaa taas köllötellä! Quote
Urbantoy Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Kenpeleen Keisarinna käytti ääretöntä luovuuttaan ja väsäsi pääsiäiskakun, ku Keisarilla ei leipominen oikein suju.. Quote
Urbantoy Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Keisari väänti pötkön uuniin.. lihamureke kaikkilla törsteillä.. Quote
mikan Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Meidän ikuisen vanha char-broil alkaa olla romutuskunnossa. Pitäis löytää tilalle ihan perusgrilli ilman mitään sivupolttimia tai muita ekstroja. Eli ihan pelkkä perusritilä, jossa saisi olla kuitenkin koko jotain 50x50. CHAR-BROIL Convective 310B olis sopivan kokoinen ja edullinen. Vaan kestääköhän tuollainen montaa vuotta ulkona...kuten vanha made in usa. Quote
Masa Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Uuden vielä kuivuessa, perinteisellä mennään. Hieman grillaus teemasta poikkeaa, mutta hyvä pääsiäis possu tuli... 2 Quote
Art_Zi Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Täällä kans perinteinen (10 vuotta) pääsiäispossu. Plussakeleistä johtuen sähköuunissa eikä leivarissa. 1 Quote
wp Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Kuivamarinointi ja valmistelut smokeria varten. Tammisen porsaan suolalapa, Sweet Baby Rays soosia pieni sipaisu pintaan liimaksi ja kevyesti Burgers & Ribsiä terästettynä mesquite- mausteseoksella. Tämän kaveriksi lauteille tulee juhlakinkun sijasta vahingossa ostettu kalkkunapaisti, pitää sillekin keksiä jotain ripoteltavaa pintaan. 1 Quote
mmm5mMattiH Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Saunaillan jälkeen vähän suolapalaa. Lähetetty minun ONEPLUS A6013 laitteesta Tapatalkilla 2 Quote
Kurre Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Tänään taas löytyi kaupasta Iberico possun niskaa. Jos satutte löytämään ko. elikon palasia kaupasta, kannattaa maistaa. Ei possuks uskois. 1 Quote
Urbantoy Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 (edited) 2 hours ago, wp said: Kaakatti ja kotletti sulassa sovussa lauteilla Pukkaa WeePee vähän paistoaikoja ja lämpöjä miten kaakatin ja kotletin kanssa meni.. Eikä väliaikakuvatkaan tekis yhtään pahaa.. Edited April 3, 2021 by Urbantoy Quote
wp Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Yritän mennä aina lihalämpömittarin mukaan, pöntön oma mittari seilannut 110-150C väliä omasta viitseliäisyydestä riippuen. Kalkkunarulla reilu 2kg, nyt reilun neljän tunnin jälkeen noin 70C. Molemmat saavat sumupullosta niskaansa hedelmätäysmehua, tulee glasee samalla kertaa mehun sokereista. 3 Quote
JaniM Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Kassler kötkäle kamadossa vajaa 7h. Suolaa ja pippurisekoitusta mausteena. 3 Quote
wp Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Purilaisvälipala naudan brisketin googlailun välissä... Quote
HSuomi Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 41 minutes ago, wp said: Purilaisvälipala naudan brisketin googlailun välissä... Koitin savustaa briskettiä viime kesänä. Erittäin haastavaa hommaa. Ihan syötävää ja hyvää siitä tuli, mutta jotenkin se pääsi kuivaksi osittain. Poistin ehkä liikaa rasvaa siitä. Kallista hommaa, se oli australiasta tilattu black angus ja makso 80€ 😄 Quote
Urbantoy Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 18 minutes ago, HSuomi said: Koitin savustaa briskettiä viime kesänä. Erittäin haastavaa hommaa. Ihan syötävää ja hyvää siitä tuli, mutta jotenkin se pääsi kuivaksi osittain. Poistin ehkä liikaa rasvaa siitä. Kallista hommaa, se oli australiasta tilattu black angus ja makso 80€ 😄 Mulla samat kokemukset.. Meni vähän kuivaks ja ehkä liikaa tuli savunmakua eli ois pitänyt aikaisemmin kääriä folioon.. Ja kyllähän se tuli tehtyä vähän vasurilla tuhraten ku oikea käs oli varattu tinasotilasleikkiin.. Eli jos WP löytyy hyviä ohjeita/omia kokemuksia niin ei muutakuin jakaen.. Quote
wp Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Ei ole ohjeita mistä jakaa. Suoramyyntitiloihin olen hankintani suunnanut, pari paikkaa olen bongannut mistä kyseistä herkkua sesongin mukaan tarjolla. Jos tuollainen tönkki tulee hankittua niin menee luultavimmin ekaksi folioon ja vasta sen jälkeen riisutaan savuun ja peitän paksuimmalla vanhan liiton palvikyljellä jossa lihaa kolmannes ja loput savuläskiä itseään. Lihalämpömittarin tökkäisin kiinni ja tarkistaisin kuukkelin ohjeet. 1 Quote
KimmoH Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Täään ei ollut tarkoitus grillata mutta Prisman lihatiskillä neljä oikein paksulla makurasvalla varustettua kyljystä huuteli siihen malliin, että pitihän ne pelastaa parempiin suihin 😄 Quote
Urbantoy Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Aijai, ihan kuolaa pukkaa suuhun ku saanut Keisarikunnassa grillin lumen jälkeen pestyä.. Keisarin iltapala ei koostu puurosta, vellistä eikä mistään muustakaan uber ihanan terveellisestä.. Krakovaa, ryynäriä ja rehellistä hiillosta.. kyytipoijaks pottusalados a'la Saarioinen, tomatos pyöräyttää grillin kautta.. Se on vähän niinku ison mualiman kielellä: let tö summer kome, grill is redy Edited April 18, 2021 by Urbantoy 1 Quote
Urbantoy Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 On siinä takana kaks vihannesta, los tomatos ja hookoo blöö.. nuo kaks muutakaan ei täytä lihan määritelmää.. ryynärit oli näköjään mennyt parempiin suihin pannun kautta Mutta nyt on kausi auki.. 2 Quote
KimmoH Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Nyt on bussiin hommattu uusi muurikka! Vanha painoi jotain 20 kiloa ja tällä uudella voi korvata vaikka frisbeen rannalla 😄 Nyt kulkee bussikin kovempaa, kun paino tippui hurjasti. 2 Quote
Art_Zi Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 (edited) Tipi meinasi, että on julumetun kokonen rilliritilä..toivotaan ettei junakeula pala..tai jos pallaa, ni toivotaan että on tarpeeks pihiviä mukana 😁 Edited April 23, 2021 by Art_Zi Quote
Kurre Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Tiedän kyllä et ois parempi pitää lärvinsä ummessa, ku ei itte saa mitään aikaan, mutta sanon kuitenkin. Noi nurkat ois niiiin paljon paremman näköset pyöristettynä. Quote
Urbantoy Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 13 hours ago, Kurre said: Tiedän kyllä et ois parempi pitää lärvinsä ummessa, ku ei itte saa mitään aikaan, mutta sanon kuitenkin. Noi nurkat ois niiiin paljon paremman näköset pyöristettynä. Kurre ei oo terävien kulmien mies.. Hyvä niin.. ei mee jäykäks ku nähdään.. Quote
Urbantoy Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Iski tekemisen puute laiskalla kaverilla niin ei muutakuin rilli tulille, syöminen on hyvvää tekemistä.. Quote
Urbantoy Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Etelän Hetelmät vappubrunssilla ruokittu heidän vappuajeluiden jälkeen.. sima maistunut allekirjoittaneella niinkuin aina aattona lihamestarin tupsulakki päässä että ei tojolla taaskaan päässyt potkiin renkaita.. Maitovalas lötköttää vielä tyytyväisenä talvirysässä.. 1 Quote
wp Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Sunnuntain päivällinen pukattu grilliin, ehtikin jo tulla nälkä kun kävi ulkoiluttamassa Kawasaakelia.... Quote
Urbantoy Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Vapuksi taas lievästi liikaa varustauduttu grillauksen suhteen.. no ei muutakuin grilli kuumaks ja loput iltapaloiks.. ribs, los tomatos, kokonaisia valkosipuleja nyytissä ja litsauspotatoes.. Quote
Urbantoy Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Illan iloks burger väsäys ku jäi kätöseen potato bun hamppareita.. ei turhaan kehuttu niitä.. ja vielä enemmän kehun itse tekemään tsatsikiä, joka ei nyt ehkä kaikkien mielestä kuulu burgeriin.. mutta jatkossa mulla yhtenä vaihtoehtonä tulee pysymään. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.