Jump to content

non-hippy

Members
 • Posts

  408
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by non-hippy

 1. Onko tuossa hulppean näköisessä puuceessä vesivessa?
 2. Taisi se juniksen pulttijako olla vain 67-68
 3. Koska tuo booriosuusuuden halkaisija muuttui? Omasta tallista löytyy takajarrurumpuja, joissa yhdessä parissa isompi halkaisija boorireiässä. Oliko vasta varhaispallikseen?
 4. Jos tulis vaikka Virolainen huutaja, joka kisaa omia huutojaan vastaa?
 5. Kivasti selkänoja peittää puolet takaikkunasta.
 6. Nämä olis kanssa komiat. http://rshrp.com/vintage-collection-low-back-bucket-seats/
 7. Itsellä oli vähän samantyyppinen ongelma varhaispallon 14” peltivanteiden kanssa. alle oli tarkoitus laittaa myöhäsemmän palliksen navat, levyjarrut + adapteri isojako vanteille. No ottihan se vanne satulaan kiinni. Mutta onneksi nurkista löytyi yksi kronpritzin valmistama varhaispallon peltivanne ja siinä oli vanteen keskiupotus kapeampi ja epäkeskeinen. Se vanne taas sopi ilman kosketusta,, ja onneksi löysin muutaman kronpritz vanteen maailmalta lisää täyteen settiin.
 8. Nyt taitaa henkinen ikä vastata fyysistä ikää.
 9. Liedossa löytyy kuvan kokoiset molemmat puolet. 69-72 Laatu?? vuoskymmenen olleet varastossa , haalistuneilla klokkerholm tarroilla, mustat.
 10. Eikös tuo pakettiautojen 80 nopeusrajoitus poistunut viime kesäkuussa? Vai eikö koske ilmajäähyjä?
 11. Mielenkiintoinen toteutus takana Harleyn kytkimellä. Se pitää varmasti.
 12. VWHeritagelta tuli viesti, että ovat brexit valmiita. Avanneet jakelukeskuksen eu-alueelle eli voi tilata kuten ennen ilman lisämaksuja.
 13. Metalliputken idea onkin, että siinä on kaasuttimen päässä mutka ylöspäin, ettei bensa niin helposti pääsisi sitä pitkin valumaan alipainekelloon pilaamaan kalvoa
 14. ”Seat Ibiza Cupran likalle harrasteautoksi. 1,8 t ja 180 hp. Leimattu peli uusilla madallussarjoilla. Samalla rahalla saan paskan pystärin. Ei ihme, että teinit harrastaa näitä. ” toivottavasti on enemmän järkeä päässä kuin niillä Tampereen teineillä.
 15. Ei toi nyt pahalta projektilta näytä, normaali talvihuolto.
 16. Kiinnostavaa nähdä miten jäkistä pelaillaan 2m turvaetäisyyksillä. Onko niillä pidemmät mailat? vai pistetäänkö polvihousujen vyötärölle kiinni hulavanne.
 17. Tuo 22mm CSP’ltä . Kävin juuri tänään työpäivän päätteeksi hakemassa konttorilta leiman pariksi seuraavaksi vuodeksi. Oli sattumalta jonossa edellä 80-l ford taunus ja samoja lukemia dynamometriin sai niin voortti kuin junis.
 18. Outoa ettei jarrutehoa löydy, kun tuon satsin ohjeet CSP’n sivuilla suosittelee 24 tai 22mm sylinteriä. Itsellä sama setti ollut 10v ja se tuli aikanaan 24mm sylkyllä. Sama fiilis minulla oli, että vähän pitää pohkeessa/reidessä olla voimaa kuin rataluistelijalla, joten vaihdoin heti 22mm ja sen jälkeen ollut tyytyväinen. Vaimokaan ei ole jarruista valittanut ajaessaan. Eihän nämä nyt teholtaan vastaa minkään tehostetun levyjarrun tuntumaa, mutta kyllä nämä orggisrummuille pärjäävät. Molemmista kokemusta.
 19. Riippuu myös mitkä puristajat siellä levyillä. Pääsylkky sen mukaan. Siis jos vaihtaa vaikka 1 mäntäsistä isompiin 4-mäntäisiin (kokonaispinta-ala muuttuu siellä päässä) niin pitää pääsylkkykin sovittaa tilanteeseen.
×
×
 • Create New...