Jump to content

voi paska


Guest Barn

Recommended Posts

Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, myös negatiivista palautetta saa antaa ja koitetaan parantaa sivustoa mahdollisuuksien mukaan. IE-ongelmaan liittyen asennamme softaan päivityksen heti, kun sellainen tulee saataville.

 

Sen sijaan toistuvat "yhyy kamalat mainokset" ja "onpas paskat sivut" -tyyppiset rakentavat kehitysideat eivät auta yhtään mitään. Vaikka tämä sivusto onkin nykyään paska, näyttää kauppa kuitenkin käyvän entiseen malliin: http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/18000-myyty/ . Me täällä ylläpidossa olemmekin odottaneet, että näistä rahakkaista kaupoista tulisi meille provisio niin voidaan sitten ottaa nämä mainokset pois näkyvistä.

  • Like 1
Link to comment

Töissä tulee alituiseen ohjelmapäivityksiä ja uusia ohjelmia... jotenkin tottunut siihen että useimmat asiat muuttuvat jatkuvasti, mitä IT:hen tulee. Kun täällä tuli nämä muutokset, niin ajattelin vain että jaahas, täälläkin on tarvittu jotain uutta. Mielestäni tämä toimii siinä missä se vanhakin. Ei ole kyllä ollut tarvetta kokeilla kaikkia ominaisuuksia.

Link to comment

Töissä tulee alituiseen ohjelmapäivityksiä ja uusia ohjelmia... jotenkin tottunut siihen että useimmat asiat muuttuvat jatkuvasti, mitä IT:hen tulee. Kun täällä tuli nämä muutokset, niin ajattelin vain että jaahas, täälläkin on tarvittu jotain uutta. Mielestäni tämä toimii siinä missä se vanhakin. Ei ole kyllä ollut tarvetta kokeilla kaikkia ominaisuuksia.

Tulee myös se vaihe missä oikeasti tarvitsisit kymmenen nappia kuten vanhassakin mutta 20 päivitystä myöhemmin sinulle on kymmenen alasvetovalikkoa joissa kussakin 15 eri nappia ja tarviset viikon kurssin että opit uudelleen käyttämään niitä kymmentä nappia mitä työssäsi oikeasti tarviset.

Link to comment

Tämä nyt ei taida virallinen palautetopic olla, mutta menköön vaikka saatoin jo kerran toisaalle asiasta kirjoittaa. Mutta siis itse en kovin pitkään kerennyt vanhaa sivustoa käyttääkkään, mutta sen mitä kerkesin ja mitä muilla harrastelija foorumeilla olen käyttänyt verraten tähän uuteen, niin negatiivisena pidän yv-systeemin muutosta. Uusi on varsin sekava käyttää. Lisäksi häiritsevää on muillakin sivuilla esiintynyttä teeman liian vaaleaksi muuttaminen. Itsellä näytöstä laskettuna taustavaloa reilusti jo muutenkin kun pitkiä aikoja koneella istun mm töissä ja välillä kotonakin, mutta silti suorastaan silmiin koskee kun tekstejä lukee (toisessa silmässä valoarkuutta aiheuttava vaiva mikä lisää ongelmaa)..

 

Ihan samanlaiset muutokset tapahtui aikoinaan huuto.netissä ja nettimarkkina.comissa. huuto.netissä muuttivatkin jo taustakuvan hyvin nopeasti mikä kuitenkin auttoi asiaan, jälkimmäisessä tausta loistaa vieläkin valkoisena ja käyttömukavuus omalta kohdalta ainenkin miinuksella. Nyt ei ole tarkoitus mainostaa mutta katsokaa vaikka vmpk:n sivuja (tämän kohdalla ehkä "sivun" pienempi leveys tekee paljon) tai overdrivee ei hyökkää vaaleus silmille. Korjausehdotuksena jos joku vaihtoehtoinen tummempi värimalli olisi mahdollista saada?

 

ettei nyt menisi vain negatiiviseksi niin uudistuksessa hyvät jutut ovat mielestäni kuvien ja linkkien lisäys systeemin muutos kirjoitustilassa sekä palvelimelle ladattavien kuvien pienentyminen mikä selkeyttää ja nopeuttaa topicien lukua kun ei tarvitse kaikkia jättikuvia läpi katsoa ja klikkaamalla voi kuitenkin kiinnostavat kuvat suurentaa.

Edited by Henkar
Link to comment
  • 6 months later...

Uudet sivut on osoittautuneet mielestäni hyviksi.

Lisäksi täytyy lainata erään minulle Kuplaa keväällä ostettavaksi tarjonneen vanhemman herrasmiehen sanoja " on mukavaa kun harrastus yhdistää ihmisiä".

Mielestäni Volkkaripalsta on hyvä jollei erittäin hyvä esimerkki tästä asiasta!

Edited by Neanterdaali
  • Like 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...