Jump to content

Joko Ilma-volkkarit talvisäilössä?


Recommended Posts

Itse vein juuri oman kuplani odottelemaan kevättä lämpimään halliin. Kastenwagenilla pitäisi vielä kuukausi kulkea töissä jotta saa talviauton ajoon ja leimaan.

 

Vai ajaako moni läpi talven liuossuolassa ;-) Harmi tänä talvena ei ole itsellä niin mätää kuplaa jolla talvella viitsisi ajaa,on sillä vaan niin kiva leikkiä...!

Link to comment
Guest Mika Raussi

Just tossa mietin, että joskohan tollakin ois tullu tarpeeks jo ajettua. Taidan jättää seisomaan. Kylmässähän se on, mutta onhan se ollu jo 2 vuotta, eikä oo onneks verhoilua vielä homehtumassa.

Link to comment
Guest Toheltaja

viime perjantaina pantiin sonderi pukille, ku vakuutus katkes, ajokelejähän ois näköjään vielä ollu pari viikkoa. Aamusella vaan tossa puol kuuteen ajellessa tuppaa olemaan hitusen vilpakkaa kyytiä!

Link to comment

No vastahan tässä pikku hiljaa päästään baanalle!

Ekat testiajot tehty - vielä kun löytäisi keulaan ajovaloja, ja saisi tyhjäkäynnin kohilleen, niin pääsis kurvailemaan tulliin ja edelleen ensireksiteröintiin!

 

t. nimim. "vielä on aikaa suolan tuloon"

Link to comment
Guest fastghia

Mull ahjos etuakseli jo 1kk sitten, ja koska en oo saanut akselia vaihdettua, meni auto seisontaan tänään. Kiva olis ollu vielä ajella VW:llä näillä säillä ja keleillä. dämn

Link to comment
Guest komppa

Joo on säilössä... Mutta kas kummaa... Ei ole ajettu metriäkään

omin voimin tänä vuonna. Ajoaika alkaa 1.5.2006 ja projekti täytyy

olla valmis silloin. Jos ei ole, niin ei sitten ikinä....

Link to comment

Eihän sitä nyt vielä seisontaan, tuossa pihassa se on valmiina lähtöön.. Pitää tehdä niinkun nuorempana prätkän kanssa, että sitten kun tulee ensilumi niin sitten seisontaan, ei tarvii sitten suolan seassa kurvailla...

Link to comment
Guest Perämettä Gruising

Pari viikkoa sitten sain muutokset otteeseen. Suostu se viikon verran toimimaan, nyt on vaihdettu 2 sylinteriä ja mäntää + yhet männänrenkaat. Et olis syytä rupee toimimaan ja aloittaa kesän kruisailut! ILO ALKAA KILOSTA JA HAUSKUUS KAHDESTA!

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest Raggare

just tallista tulin, venat säädin ja sytkänki, tuntuu et tyhjäkäynti hävinny, no nyt löyty sellanenki aaltoileva, prkl ku rupes talli vaan olee suht sininen ku syttyy säätelin ja revittelin, oli venakopan tiivari vissii livenny sisälle ku lätäkön oli roiskinu alleen ja pakarille.... tieto lisää tuskaa, onneks sai kesän huoletta ajella, näyttäs melko kosteelle koneen toinen puolisko vähän ympäriinsä, ja öljyt taas oli pysyny viivojen välissä, taitaa olla melkosta bensaa sit.. eiku kovaa ajoo vaan

post-8-13888358001743_thumb.jpg

Link to comment
Guest ritariässä

omalla kohdalla talvisäilö on sama kuin kesäsäilö. ei noita cabrioita oikeen uskalla yöksi kadun varteen jättää. ilmojen mukaan ajellaan vielä ainakin tulevana viikonloppuna jos ei kauheen märkää. lämpöä meinaan pukaavat noi ruiskumallin lämmönvaihtimet pikkupakkasillakin ihan kuumuuteen asti eli tarkenee enemmän kuin hyvin ja tiivisteiden välistä ei tule yhtään ns kylmänvetoa. pitänee viel joskus hankkia ns patinalook cabrio ja ajella sitten talvellakin noilla, vois hiukka käännellä niskoja:)

 

1905.JPG

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...