Jump to content

Boxer Speed Day 15-17.8.2014


Recommended Posts

palkki1.png

Boxer SpeedDay on kansainvälinen monipäiväinen vw-harrasteautotapahtuma. Se järjestetään Räyskälän Lentokeskuksessa 15.-17.8.2014. Boxer SpeedDayssä voit osallistua autollasi tai moottoripyörälläsi merkistä riippumatta mm 1/4 mailin kiihdytysajo-harjoitteluun, rata-ajoon ja off roadiin. Tapahtumassa voi nauttia myös Urhon Ajot-vw-endurance ja Ffp Cup -ajosta.

Tapahtuman ydin on vw-autonäyttely, johon osallistuu tyypillisesti useampi sata autoa sekä mainio rompetori. Kauneimmat ja nopeimmat autot palkitaan. Tapahtuma alkaa perjantai-iltana kuuden jälkeen, molempina iltoina on autoilla harrastamisen ohella tarjoilla loistavat saunat ja erilaista ilta-ohjelmaa mm. bändin muodossa. Boxer SpeedDay on järjestetty jo vuodesta 2007.

Pääsyliput sisäeltäen koko viikonlopun leirinnän maksavat 20 € (15 € FVWA:n jäsenille) Kiihdytys/rata-lisenssi 20 € Päivälippu 10€

Tapahtuman järjestää Suomen Volkkariyhdistys ry (FVWA) yhdessä Kuplapajan, Urhon Ajot ry.n ja Ffp ry.n kanssa.

Lisätietoja: bsd@fvwa.fi / Tapio Parjanen 0440 234 233

 

http://speedday.fi/

Edited by Kape77
Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kiitos yhdistykselle ja yhdistyksen toimihenkilöille tapahtumasta! Pitkästä aikaa tuli käytyä Räyskälässä, edellinen visiitti taisi olla 2008 :) Tummia pilviä oli lähes koko ajan kentän ympärillä mutta eipä onneksi satanut yhtään.

 

Liitteenä kertakäyttökameralla otettuja kuvia.

aaperi.jpg

kosto.jpg

maki.jpg

petteri.jpg

possu_musta.jpg

possu_punainen.jpg

pzq_1.jpg

pzq_2.jpg

roope.jpg

kilpuri.jpg

  • Like 4
Link to comment
Guest Zoltan

Mahtava reissu taas Räyskälässä, kiitos järjestäjille.

Ilmat oli hyvät, vaikka perjantaina satoikin hieman enemmän kun riittävästi.

Viimeistään siinä vaiheessa kun eräs henkilö pappatunturilla varttimailin veti, niin kaikki paikallaolijat, vauvasta vaariin tajusivat, ettei tää elämä niin vakavaa ole :D

 

Viime reissulla 2014 Biffissä tuli palstalla hieman negaa, kun käyttikseni yskäisi kannentiivisteen vaihtokuntoon ja pahaa aavistamattomana lainasin Biffiin HBR:n toijota avensista.

Jouduin siis etsimään jonkun toisen kulkupelin kun anjoviksen. Tosin pelkäsimme jo tuolloin käyttiksen puolesta ja mietimme sen naamioimista pahvilaatikoilla tms.

 

Viime hetkellä saimme kuningasidean. Tiistai-iltana haettiin pallis pihaan ja vietettiin pari pitkää iltaa autoa korjaten (ke ja to) ja HBR taisteli urhoollisesti perjantaipäivän yksin. Perjantaina uskalsin nöyränä mennä tarrakilpiä konttorilta ruinaamaan. No sehän näytti sitten olleen se helpoin juttu koko prosessissa, kun auto muutoin hieman teetti työtä jarrujen ja kaasun rakentamisessa. Kiitos HBR:n puolisolle, että hermot kestää meidän touhuja !! :)

Laite tuli kuntoon, vaikka vuoronperään meinasi vaivata uskon puute molemmilla jätkillä.

Lupaa kysymättä nimesin palliksen Hjallis Suolöydöksi.

Kyllä edelliset 20 VUOTTA seissyt leväinen, sammaloitunut ja jäkälällä peitetty -73 pallokeula sai monen kasvot hymyyn, eli homma ei mennyt hukkaan :)

Kyllä siinä alkoi menomatkalla hieman hirvittämään kun mittari näytti 110 kmh ja yritin roikkua kuplan kannoilla. Siinä alkaa kummasti korvat höröllä kuuntelemaan kaikenlaista pienempääkin ääntä, että leikkaako kohta pyöränlaakeri tai jtn...

Hjalliksen vaihdelaatikon H-kaavio ei aivan pitänyt kutiansa. Käytti pentele joka risteyksessä eri kirjaimia, millon oli M ja millon Z ja saatoi välillä olla jopa H ja W, mutta sitten lähti sujumaan kun alko päästä aakkosten rytmissä mukaan miten se niitä vaihteli. -Teki sen tahallaan, melkein kuulin ku se hirnu itekseen, että koetappa nyt ettiä kakkonen !! ja ehitkö muka tohon väliin !! :D

 

Paljon neuvoja saatiin tivattua kaikilta harrastajilta joihin törmäsimme ja varsinaisen tenttauksen eteen joutui pahaa aavistamaton P.Valtonen.

Kiitos Valtoselle kaikista neuvoista, joita me alamme innolla toteuttamaan :)

 

Äkkiseltään luulisi tuollaisen reissun alkavan innostaa ja motivoida rakentamaan omaa, tallissa makaavaa -67 junista ensi kesän ajoja varten -sitä odotellessa :D

 

Pari kuvaa Hjalliksesta. (4 näpätty kotipihalla, kun reissukuvissa on liikaa rekkarikilpiä näkyvissä.)

Kulmakarvat ja tupee pysy mennen tullen kyydissä.

post-2422-0-01025600-1408289918_thumb.jpg

post-2422-0-48800400-1408289978_thumb.jpg

post-2422-0-45288000-1408290012_thumb.jpg

post-2422-0-24599700-1408290076_thumb.jpg

post-2422-0-00136000-1408290596_thumb.jpg

post-2422-0-11688900-1408291611_thumb.jpg

Edited by Zoltan
Link to comment

Kiitokset järjestäjille hienosta tapahtumasta!

Makee reissu oli, saatiin "hjallis suolöytö" pelipaikoille ja kotiinkin ilman murheita:-)

Omakin pirssi pelas tällä erää hyvin...

Ja kiitokset myös Teemulle et tarjos mahdollisuuden

kokeilla meikäläisen neitsyt matkan varttimailille sen kuplalla,

vaikkei tuloksilla päässy rehentelee illalla ees naisväelle;) niin mahdoton polte moiseen harrastukseen tuli kahdella vedolla!

  • Like 1
Link to comment

Erittäin suuret kiitokset niille niille avuliaille herrasmiehille, jotka mahdollistivat kotimatkamme lauantaina korjaamalla rikkoutuneen keinuvipuakselin! Matka BSD:tä Poriin sujui ongelmitta. Kiitokset myös J.Mäelle hyvistä kaupoista. Hieno tapahtuma!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...