Jump to content

BIF-09, 24-26.7.09


Recommended Posts

  • Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Huomenna auton pesu ja vahaus... teltta matkaan ja nokka kohti Himosta kaljakaupan kautta. Käyttiksellä pitää vaivautua kun kupla vielä aika alkutekijöissään. Pitää miettiä että kun tosta nykyisestä on astinlaudat ja lämpöpalkit aika haperona että jos koittais viimein kerätä massit kasaan tuohon kauan kuolattuun -64 1200:een niin vois sit sil ajella ja laitella ajan ja kukkaron salliessa ajan kanssa tuon 1300 kuntoon.

 

En oo nyt palstaa juuri lueskellu mut jos jollain ois hyvälaatuiset (ei brassit) 1300 -69 kuplan lokarit eteen että taakse niin oisin kiinnostunut... Myös korjauspalaa tarviis takapenkin alle ja vararenkaan koteloon.

Link to comment
Guest jukka nurmo
Nyt iski semmonen nakki viikonlopulle että Homos jää khyl väliin tänä vuonna..

Kenenkä kaa sit tänä vuonna örveltää kun sinä jäät pois :)

Mukavaa kesää näin kun ei näköjään nähdä.

tv Jukka Hollola.

Link to comment
Guest Toheltaja

Jos tänään on joku tulossa biffiin jolla sattuis olemaan juniksen vaihteensiirtotangon ja lootan välistä vulkanoitua niveltä ylimääräisenä niin ottakoot mukaan. Siellä on jo yks auto josta moinen repes ja pitäis poiskin ajamalla päästä. Saariselle voi soittaa (0500 733519) jos moinen löytyy. Kaivan itsekin varastosta vielä ennenku kohta lähden, mutta kun en ole vara löydänkö noita...

 

Ja jos joku löytää moisen, kuplamallinenkin varmasti kävisi tässä tilanteessa, muistaakseni sopii paikoilleen hyvinkin, niin laita ilmo tähän perään ettei seuraavat 40 tulijaa kaiva osaa ja soittele humaltuneelle miehelle :D

Link to comment

Ihana reissu velyyriverkkareissa :) Takasmatkalla päätti ennen Joutsaa pahnis puhaltaa öljynsä 15km matkalle. Eihän siinä sit auttanu ku vesisateessa koittaa asetella 5cm venynyttä venttiilikopantiivistettä vuotamasta. Onneks oli jokunen tölkki öljyä, lisäsitkoa ja sadeviitta.

Link to comment
Guest jukka nurmo

Toi oli mukava video ja hienosti toteutettu!

oli memoris himos?

ja kohti uusia seikkailuita?

hieno biffi taas tänä vuonna on kyllä hienoa porukkaa vw :väki

koirat, kissat ,akat, ukot ja lapset kaikki mahtuu samaan kenttään.

hiljaisuus 22:00 :) yrittäkää ymmärtää

rauman porukka matala2;) kiitos vierus mökki naapuruudesta.

ja kokin matkaan saattamisesta. nousi pysttyyn 10 km päästä ei varmaan olisi halunnut meidän matkaan:) mut pääsi sitten kattotelineeltä bussin kyytiin.

ja on nyt tällä hetkellä hollolassa vartioimassa 64:s kupla projektia.

varmaan se lähtee seuravaksi norjaa katselemaa:)

ps: jämsän tytöt on kauniita:)

Link to comment

Kiitos ahkerille yhistyksen tapahtuma järjestäjille mahdoton tehtävä taas ohi....ensivuonna jossain sitten taas..ja kiitos myös kaikille jotka äänestivät minun kyypelille bokaalin..

 

T Jari Tervonen

Link to comment

Hieno reissu oli! Ainut pahempi sadekuurokin selvittiin hienosti saunan grillikatoksella (la ~00:00-02:00)

 

Pallis rokkasi komiasti kotia päin n.90km/h vauhilla @3500rpm lähes neljätuntia putkeen. Öljyn lämmöt pysy 95 asteessa ja paineet melken 2,5bar.

 

Myös Z-sarana peti oli loistava! Old Timerissa kun oli väliaikaispatja, joka oli 15-20cm liian kapea molemmilta reunoiltaan. Nyt tyköistuvalla 5cm paksulla patjalla ja em. saranoilla saa OEM takapenkistä 155x190cm vuoteen puolessa minuutissa! Hyvä oli oravan poikain nukkua, kuten Timonlaulussa kerrotaan.

 

Ja hienoja uusia vehkeitä oli paljon. Kyntöaura herätti hilpeyttä, vaalean sininen rottaovaali lämmitti ehkä allekirjoittaneen mieltä eniten, sekä matala '62 Turusta ansaitsee peukun noston. Noin muutaman mainitakseni, toki esim. kaikki palkitutkin oli hienoja vimpaimia kuten monet muutkin.

 

Ainiin, Erkille erityiskiitos puukuulaistuimesta, paluumatka ei ollut enää läheskään niin tahmea, kuin mitä meno oli.

Link to comment
Guest eemeli

Hep!

 

Nastaa oli, joten iso kiitos järjestäneelle organisaatiolle ja kaikille toimijoille!

 

Majoitus- ym. palveluntarjoajan toimintaan ei meidän porukka sitten ollutkaan kovin tyytyväistä, noin kauniisti sanottuna.

 

 

-eemeli-

Link to comment
Hep!

 

Nastaa oli, joten iso kiitos järjestäneelle organisaatiolle ja kaikille toimijoille!

 

Majoitus- ym. palveluntarjoajan toimintaan ei meidän porukka sitten ollutkaan kovin tyytyväistä, noin kauniisti sanottuna.

 

 

-eemeli-

 

 

Te Espoolaiset ootte tottuneet aina niin pehmeisiin patjoihin. Meillä Porvwoolaisilla on joka vuosi samat olosuhteet ja olemme yrittäneet elää niiden ehdoilla tai estoitta, siis ehdoitta....

Mukavaa oli vaikka vaikkakin välillä oli jotain autoja laitettu siihen kentälle pahasti häiritsemään meidän polkua "uimarannalle"...

 

Anteeksi ja Kiitos omasta puolesta kaikille, myös oman seurueeni Propelleille ja hängereille.

 

-Pasi

 

 

Ps. Simpanen laita mulle viestii, saadaan Simolle bensapumppu!

Link to comment
Guest Jeeves

Kiitokset kaikille kävijoille ja kanssajärjestäjille. Oli ehkäpä tänä vuonna leppoisampaa järjestää kuin neljänä edellisenä himoksena, vaikkakin varpaankynnet meni halki auton ajettua päälle. Toivottavasti fasiliteettien tarjoajan puolesta ei tule enää yllätyksiä tulevana vuonna, vaan mennään johonkin mihin meidän rahat kelpaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...