Jump to content

jurri palsta


Guest LUFTSICK TAKIS

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Jutta

Jottei Valtonen nyt ihan pääse omimaan tätä topikkia, niin mainittakoon, et johan on Pärkkele ettei ees landella voi käydä baaris tapaamatta hulluja VW-kanssaihmisiä. Tai ehkä se tässä ympäristössä onkin ihan kivaa...

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Kylmä avattu porilainen katsoo mua silmiin kuolleilla silmillään

 

Jos Porilaisella tarkoitetaan Porilaista karhu olutta niin viimeksi sitä on Porissa valmistettu liki kaksi vuotta sitten. Ja keravan karhuahan ei voi kutsua Porilaiseksi.

Jos kuitenkin olut on valmistettu Porissa niin muistutus että Porilanenkin olut alkon mukaan:

 

"Oluen maku ei enää parane pullossa, joten sitä ei kannata ostaa pitkäaikaiseen säilytykseen. Viileässä olutta voi säilyttää pari kuukautta, mutta lämpimässä paikassa sen maku heikkenee nopeasti".

 

Itse olen sisäistänyt tuon; pitkäaikaiseen säilytykseen. Ostan perjantaina täytenä ja palautan tyhjät seuraavana perjantaina. Hik.Otetaas taas.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...