Urbantoy Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Hyvä tietää, kiitos.. Täällä pömpelissä läski valmistuu.. erätauolla maistellaan.. HSuomi sano että 12-14 tuntia.. saattaa jäärä tunnin vajaaks.. alkaa jo kurnia pötsi ku Valtsun kuvia katto.. maltetaan vielä hetki.. Quote Link to comment
Urbantoy Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Väliaikatietoa.. baby ribs kuivahtaa ku siinä ei ole läskiä päällä ollenkaan, Vanhemman mätisäkin kyljessä on läskiä aina joka toimii paremmin.. jatkossa pussissa alku valmistelut, loppu glaseeraus pömpelissä.. tulee hyvä niin.. Pikku pala piti brisketistä maistaa kulmasta.. helvetin maukasta tulee ku laitoin läski päällä makaamaan ritilälle.. läski sulaaa ja maustaa lihaa, tosi maukasta oli jo nyt.. Tunnin pari vielä annan lötköttää sen siellä.. Quote Link to comment
Urbantoy Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 (edited) Tuo Ahon pelaaminen on melkein yhtä hyvää ku mun grillaus/savustus :-) Edited May 6, 2018 by Urbantoy Quote Link to comment
HSuomi Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Jos ribsi kuivuu ni jotain on pielessä. Ja jos pussissa teet sen ja sitte bönthöön ni ei tartu savun maku. Savua se liha ottaa vain ensimmäisten tuntien aikana. Paljo pömpelissä lämmöt? Unohda pussit suoraan. Quote Link to comment
Urbantoy Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 baby ribseissä ei ole yhtään rasvaa.. pömpelissä pitää olla jos siellä tehdään.. siis tarkoitan ribsiä mikä on pelkää lihaa, ei läskiä yhtään.. en tarkoita sitä sian ribsiä missä on kunnon läski kerros.. Jos brisketti läskikerroksella tuli aivan loistava jo eka kerralla niin siinä on se juttu.. tai uskoisin niin.. vaikka olenkin opettelija tässä vielä Quote Link to comment
Urbantoy Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Pömpelissä oli lämmöt 100-130, ihan selkeesti vaikutti mistä tuuli terassille, melko pyörre oli välillä.. mittaria tuli kummiskin huollella seurattua että oppii.. Quote Link to comment
HSuomi Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Sitä missä on kauhee läskikerros kutsun kyljeksi. Vaikka onhan ribsikin kylkeä kyllä. Kyllä itte ainaki tehny varmaan sata baby ribsiä pöntössä eikä mitään kuivumis ongelmaa ole ollu. Paremminkin on niin mehukasta ja pehmeetä että sen lihan voi melkeen juoda :) Ribseillä tarkoitetaan juuri näitä: 1 Quote Link to comment
Urbantoy Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Tuttuja rivejä.. Joku siinä meni mulla vituiksi, liian pitkään olivat, jossain välissä lämpö oli mennyt liian kuumaksi, pitää paremmin osata säätää sitä ja ribseille vähän alempi.. No oppia ikä kaikki.. tehdään uudestaan ja opetellaan.. Hyviltä nuo kyllä näyttää Quote Link to comment
Urbantoy Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 (edited) Nyt läskin grillaukseen tuli toppi.. Kaljaa ja läskiä, niin ihan peilissä muuttuu.. Lähti salaatti ja savukalalinja käyttöön.. DWLn poikien ei tarvi hätääntyä, läskiä tulee ja salaattia.. CSP:n katalog aina kova, uus eikä kovakansi, vessassa hyvää lukemista, samalta kuulostaa älämölö ku kaakkaa vääntäessä, niin Pihliskin sanoi aikanaan Edited June 4, 2018 by Urbantoy Quote Link to comment
Urbantoy Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 (edited) Ja valmista tuli CSP katalogin kanssa.. ja aika nopeeta katos.. Tillisörsselillä lopuks kuorutettu ennen paksusuolta.. Edited June 4, 2018 by Urbantoy 1 Quote Link to comment
Geronimo Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 Ootellaanpa jahka tavataan, ravotellaan enenpi tätä mun lootaa ja laitetaan essut päälle. Tuutko ensviikonloppuna Viitasaarelle? Vois juua hyvää grilliruokaa? Quote Link to comment
Urbantoy Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 (edited) Essut paljaalla perseellä KKP:ssä, siellä ei ole hiplaajia ainakaan.. tietojeni mukaan jos Tuomo ei innostu taas ruinaan ruokaa.. Sähän lähes sokeana ottaa aina pyöreästä kiinni ja kysyy oisko ruokaa :-) Edited June 4, 2018 by Urbantoy 1 Quote Link to comment
sleepercooler Posted June 9, 2018 Author Share Posted June 9, 2018 (edited) Savustus hommia appiukon kanssa.. Aurajuusto lohta ja Rosepippuri lohta kemuja varten. Ei mahtu enempää kuvia.... Edited June 9, 2018 by sleepercooler 2 Quote Link to comment
Urbantoy Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Pitääpä kokeilla tuota Auran kanssa.. se juusto ku kuuluu suosikkeihin.. Quote Link to comment
sleepercooler Posted June 10, 2018 Author Share Posted June 10, 2018 19 hours ago, Urbantoy said: Pitääpä kokeilla tuota Auran kanssa.. se juusto ku kuuluu suosikkeihin.. Ja on sitten hyvää, isosti👍 Quote Link to comment
sleepercooler Posted June 10, 2018 Author Share Posted June 10, 2018 (edited) Rosepippuri lohta Edited June 10, 2018 by sleepercooler 1 Quote Link to comment
sleepercooler Posted July 14, 2018 Author Share Posted July 14, 2018 Piiiitkästä aikaa grillasin kalaa, taimenta....Täytteenä sitruuna viipaleita, tilliä, timjamia,suolaa ja jotain vielä lisäksi, liian monta olutta alla,hik.....pakattu a tiiviiseen fooolioon, medium lämmöllä n.55min,........voi taivas että oli hyvää, suosittelen kaikille kalan ystäville. Quote Link to comment
Tanhis Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Btw kaasuletkut vanhenee ihan samaanmalliin kuin bensaletkutkin. En muista mistä kuulin tarinan kun joku oli shortsit jalassa grillannut kun kaasuletku oli irronnut/haljennut ja näin ollen saanut hyvät palovammat jalkoihin. Mutta tästä inspiroituneena ostit uuden letkun mökin grilliin, ja ei turhaan tullut vaihdettua kuten kuvasta käy ilmi. Quote Link to comment
sleepercooler Posted July 14, 2018 Author Share Posted July 14, 2018 (edited) Toi on hyvin tiedossa ja syytä vaihtaa muutaman vuoden välein..ite olen vaihtanut noi 2-3 vuodwn välen,turvallisuuden takia... Edited July 14, 2018 by sleepercooler Quote Link to comment
tolvana Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Uudet/uudehkot kaasuletkut vanhenee, mökillä 4/74, 5/76, 10/85 leimoilla letkuja ja noistakin tuorein on huonoimmassa kunnossa...nuo tän vuostuhannen tuotteet onkin sit järestään roskiskamaa parin talven jälkeen. Quote Link to comment
sleepercooler Posted August 18, 2018 Author Share Posted August 18, 2018 Helppiä!!! Piti ruveta grillaamaan, mutta ei onnista...pullon venttiili normisti auki, rillistä poltin auki, kaadua tulee noin 3s ajan ja sit loppuu...paine venttiili vaidettu toiseen, sama homma? Jos poltin olis tukossa, ei kaasua silloin tule, vai olenko väärässä? Voiko pullon venttiili olla viallinen? Edellisen rillauksen yhteydessä jouduin vaihtamaan kyseiseen pulloon, ja silloin ei ollut ongelmia. Quote Link to comment
metake Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Onko uusi grilli? Noissa nimittäin on joissain, ellei peräti kaikissa, liekkivahti jonka vuoksi sitä säätönamikkaa pitää painaa hetki sytyttämisen yhteydessä jotta liekkivahti lämpiää ja alkaa laskea kaasua polttimeen. Tuo painaminen siis ohittaa liekkivahdin. Quote Link to comment
sleepercooler Posted August 18, 2018 Author Share Posted August 18, 2018 (edited) Noin 5v vanha, tähän asti ei minkäänlaisia ongelmia! Paitsi uuden pullon kanssa.. Edited August 18, 2018 by sleepercooler Quote Link to comment
sleepercooler Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 Homma ratkesi, pullon venttiili viallinen, vaihto toiseen pulloon ja homma pelittää normaalisti.... 1 Quote Link to comment
Matti-Pekka Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 No nyt on maastounimuna vw ja vwk-mopo miehet öisellä jahtiretkellä Päijät-Hämeen korvessa..kunnes kaffet poriseen valmiiksi tulee risunuotiossa maggarat hetkessä well done ..:D 1 Quote Link to comment
Matti-Pekka Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 (edited) Terve tänään oli kyllä aivan mahtava ilma olla vwk-mopolla korvessa jahtimailla...ja maggarat tietysti koivuklapeilla ..well done.:D Edited October 14, 2018 by Matti-Pekka 1 Quote Link to comment
HSuomi Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Saitkos Urbantoy ribsejä onnistumaan? Se on kyllä yksi helpoimmista savustettavista. Quote Link to comment
Urbantoy Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 (edited) Onnistu.. eka setti meni kuivaks eli viduralleen, no nekin kyllä tuli kaluttua, seuraavalla kerralla onnistu ku älys korjata aikasemmat virheet.. Olleellista oli kummiskin lämmönsäätely ja seuraaminen sitä lämpöä eikä keskittyä siihen ruskeaa lientä sisältävää peltitölkkiläjään.. Oppia ikä kaikki.. EDIT: Kait tuolla onnistuu myös talvigrillaus.. jos kokemuksia siitä suap laittaa niitä kokemuksia tännekin Edited November 5, 2018 by Urbantoy Quote Link to comment
HSuomi Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Jos saat sen tuulettomaan paikkaan tai vedät villaa ympärille tms niin sitten ainakin. Kaveri on monena jouluna savustannu kinkun. Sillä on semmonen autokatos mihin ei tuule kun vie pöntön sinne perälle. Quote Link to comment
KimmoH Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Sirkusvinlandia safkaa 😉 3 1 Quote Link to comment
Urbantoy Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 2 hours ago, KimmoH said: Sirkusvinlandia safkaa 😉 Hienoa!!! Quote Link to comment
KimmoH Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Nonni, nyt syntyy endless 60min nauha grillausmusaa ens kesäksi 😉 Helppo elämä tape ja näin pussihousuna, nauha on vanhempaa varastoa kuin biisin ilmestymis vuosi :D Quote Link to comment
Urbantoy Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 (edited) Rillikausi avattu harvinaisen aikasin Kenpeleen keisarikunnassa.. Keisari syötti majatalon asukkaat tyytyväiseksi.. Edited April 19, 2019 by Urbantoy 1 Quote Link to comment
Urbantoy Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Kenpeleen keisarikunnassa kaikki hyvin.. keisarin majatalossa kestitykset jatkuu vanhalla hyvällä kaavalla Quote Link to comment
KimmoH Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 Grillikausi ei pääty koskaan joten ei tää kauden aloitus ollut 😄 Kesyä kyljystä, kanaa, pekonia, villisikaa, kaurista ja ribsejä. 1 Quote Link to comment
Urbantoy Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 Naminami.. meijän pitäs järkätä kenpeleen keisarikunnassa kunnon rillipileet.. saatas kunnolla suhertaa rillin kimpussa.. tyytyväisenä sitten saunan lauteille nassu piukeena.. välirillaus jäähyllä.. Majatalossa hiljasempaa niin tännään erätaukorilauksena köykäsempää settiä, ryynäreitä huolella hitaasti rillauttuna, kasviksia unohtamatta; parsaa hollanninsoosilla, lostomatos, maissi und salad a´la Ulla 1 Quote Link to comment
Urbantoy Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 (edited) 9 minutes ago, Urbantoy said: Naminami.. meijän pitäs järkätä kenpeleen keisarikunnassa kunnon rillipileet.. saatas kunnolla suhertaa rillin kimpussa.. tyytyväisenä sitten saunan lauteille nassu piukeena.. välirillaus jäähyllä.. Majatalossa hiljasempaa niin tännään erätaukorilauksena köykäsempää settiä, ryynäreitä huolella hitaasti rillauttuna, kasviksia unohtamatta; parsaa hollanninsoosilla, lostomatos, maissi und salad a´la Ulla Kimmo jos DWL:ään tuut perjantaiksi jo, siellä ois hyvä päästää rillipiru irti het alkajaiksiksi.. Talon isopi rilli jo kyseltu leiriin lainaan, matkakaasari kulkeutuu kärryssä.. Het hurlumhei käyntiin.. Syöminen on melkein yhtä hyvää ku se alasti olo Edited April 23, 2019 by Urbantoy Quote Link to comment
Guest mattikakko Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 On 6/9/2018 at 1:27 PM, sleepercooler said: Savustus hommia appiukon kanssa.. Aurajuusto lohta ja Rosepippuri lohta kemuja varten. Lainaa netistä heti tilille Ei mahtu enempää kuvia.... Ai että näyttää hyvältä. Tätä on pakko kokeilla itsekkin. Quote Link to comment
Urbantoy Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Sakemannit tuli kuplan hakuun, Kenpeleen Keisarikunnan majatalossa pöhinää taas.. nyt on syötetty ja juotettu vanhalla hyvällä kaavalla sekä saunotettu pökerryksiin tälle illalle peliä katellessa.. Quote Link to comment
Urbantoy Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Pittäähän se rilli tärskäyttää kuumaks ennen vinnaalia että jaksaa kattoa.. Quote Link to comment
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.