Jump to content

Recommended Posts

3 hours ago, JustinCase said:

Arboriota en nyt tällä kertaa ottanut, tulee niin harvoin risottoa tehtyä että oli fiksumpaa ottaa pienempi pakkaus. Aikalailla samalla kaavalla tuon rakentelin mitä oot kirjoittanut. N.1,5L kanalientä kauhallinen kerrallaan, sellaset reilut 20min hauduttelua. Lopuksi parmesaania ja lehtipersiljaa sekaan, ja ääntä kohti. 👍🏻

 

Jos se JustiinaCase ampuu meidän leiriin EBIssä, niin pitäsköhän ottaa mukaan iso muurikan risotto/paella pannu.. Saisit pitää kokkikurssin siellä, Esaa ei viiti laittaa ku ihan työkseen vääntää sapuskaan.. me voitas katella vierestä ja imeä Chimäytä turpaan ja antaa ohjeita.. 

Share this post


Link to post
2 hours ago, Urbantoy said:

 

Jos se JustiinaCase ampuu meidän leiriin EBIssä, niin pitäsköhän ottaa mukaan iso muurikan risotto/paella pannu.. Saisit pitää kokkikurssin siellä, Esaa ei viiti laittaa ku ihan työkseen vääntää sapuskaan.. me voitas katella vierestä ja imeä Chimäytä turpaan ja antaa ohjeita.. 

Kyllä mä yhden finskilauman saan ruokittua, jos vaan työkalut tulee talon puolesta. 😄👍🏻

Share this post


Link to post
Just now, JustinCase said:

Kyllä mä yhden finskilauman saan ruokittua, jos vaan työkalut tulee talon puolesta. 😄👍🏻

Tulee kyllä, raahtataan mukaan.. 

Share this post


Link to post

Mennä viikonloppuna väännettiin paella mixta vai toi nyt sitten onkaan ja vähän tapasta kylkeen. Ja olutta totta kai.

D4B31E37-BBC0-4D89-8AAC-BA0A8FDF491C.jpeg

  • Like 2

Share this post


Link to post
24 minutes ago, Urbantoy said:

Hyvännäköistä Lasse, on se syöminen vaan mukavaa

Juomisesta puhumattakaan, toihan kaikki on vaan rekvisiittaa pikku tissuttelulle 🤷‍♂️

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Just now, Lasse said:

Juomisesta puhumattakaan, toihan kaikki on vaan rekvisiittaa pikku tissuttelulle 🤷‍♂️

Hyvä syy juomiselle jos ruualla siitä selviää

Share this post


Link to post

Saatana Remi ku maukkaan näköistä..

Viime viikonloppuna poronkäristystä vääntäneenä, poro on oikeasti maukasta.. 

Share this post


Link to post

Pitkästä aikaa ohjelmaton lauantai, niin sai iltapalat smokeriin, Kymen lihatukun piknikkejä, highlandin ribsejä, kasleria ja jalopenot+valkosipulit juuston kera salaattiin. 

IMG_20200919_101725.jpg

  • Like 2

Share this post


Link to post
32 minutes ago, Jonescort said:

Pitkästä aikaa ohjelmaton lauantai, niin sai iltapalat smokeriin, Kymen lihatukun piknikkejä, highlandin ribsejä, kasleria ja jalopenot+valkosipulit juuston kera salaattiin. 

 

 

Hyvännäköstä settiä, mikä sulla Jones on noin savustusajat, mittarit näyttää olevan mutta varmaan jo tuntuma tullut mitä se vie aikaa

Share this post


Link to post

Possut (ribsit ja kaslerit) 2-3h savu ja 3-4h foliossa, piknicit noin 10h samoin kuin nuo naudan ribsit. Yllättävän paljon heittää ajat kun nykyään lämpöjen mukaan paistelee, noissa naudan ribseissä saattaa olla kolmekin tuntia heittoa paistoajassa, kun lämmöt seilaa 85-95 välillä savustimessa

  • Like 1

Share this post


Link to post
8 minutes ago, Jonescort said:

Possut (ribsit ja kaslerit) 2-3h savu ja 3-4h foliossa, piknicit noin 10h samoin kuin nuo naudan ribsit. Yllättävän paljon heittää ajat kun nykyään lämpöjen mukaan paistelee, noissa naudan ribseissä saattaa olla kolmekin tuntia heittoa paistoajassa, kun lämmöt seilaa 85-95 välillä savustimessa

 

Kiitos Jones, pari kysäri vielä lissää.. 
Mistä kaivelet nuo naudan ribsit, ei joka tiskillä ole
Mites tuo juuston savustus onnistuu? Sitä ei varmaan kovin pitkään pidetä.. Jotain kermakiekkoa näytti olevan, oonko väärässä 

Share this post


Link to post

Suattanan rillaajat.
Näläkähän se tulee ennenku pääsee tekeen jotain mutta ilman grilliä.

Helekkari että laitan illan mittaan jotain vastinetta jos muistan/ pääsen/ enään kykenen 😁

  • Haha 1

Share this post


Link to post

Kermajuusto toimii hyvin tonne 90 asteeseen asti, foliovuoka vaan alle, niin ei rasvat karkaa. Kovemmat juustot ei ota makua niin helposti, mutta kestää taas lämpöä paremmin. Nuo ribsit on yhdeltä lähitilalta Keski-Suomesta (Pyyvin tila), mutta löytyy varmaan suhteellisen helposti muualtakin, kun kyselee. Yleensä pilkkovat keittolihoiksi nuo kylkirivit ja ovat samoissa kilohinnoissa sian kanssa. 

 

Share this post


Link to post
3 hours ago, wp said:

 

Oktoberfest lähestyy, savustetaanpas bratwurstia kokeeksi.

 

Missä WeePee savustit ja miten onnas? kiinnostaa kuulla, ku sähkösavustin tuossa käyttämättömänä parhaillaan ja ryynäreitä parilta valmistajalta oottelee hellää käsittelyä

Niin vois kokkeilla

Edited by Urbantoy

Share this post


Link to post

Ihan sähkö- Muurikalla kokeilin. Vaati pitkähkön ajan ( 30min johto töpseliin ja pelti sisään kylmästä jotta bratwurstin kuori halkeili ) Omaan makuun ainakin tuo Weberin "possuhake" pitää annostella suht pieni määrä ja liottaa kunnolla, pientä kitkeryyttä ehti tulla vahvasta savusta. Suunmyötäinen kokeilu muutoin kaikkiaan, vain pari "käyrää" jäi aamun suolapalaksi

 

Share this post


Link to post
19 hours ago, wp said:

Ihan sähkö- Muurikalla kokeilin. Vaati pitkähkön ajan ( 30min johto töpseliin ja pelti sisään kylmästä jotta bratwurstin kuori halkeili ) Omaan makuun ainakin tuo Weberin "possuhake" pitää annostella suht pieni määrä ja liottaa kunnolla, pientä kitkeryyttä ehti tulla vahvasta savusta. Suunmyötäinen kokeilu muutoin kaikkiaan, vain pari "käyrää" jäi aamun suolapalaksi

 

 

Kiitti Weepee vinkistä, kokeillaan ,mutta en edes viiti yrittää tavalpurulla, huomenna ajattaa hakeen noita Weperin muruja.. Jos en nyt löydä niitä, niitä on varattu, mutta on omenaa ja kirsikkaa.. Tuota ei.. haetaan

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...