Jump to content

Paras pohja


Guest Jude

Recommended Posts

Mitkä mahtaa olla hinta-laatu suhteeltaan parhaat pohjalevyt. Onko noissa halvimmissa mittavirheitä? Ja onko kalleimmissa hintansa verran eroa halvimpiin? MIstä pohjapellit kannattaisi ostaa? -66 kuplaa olen entisöi.. rakentamassa.

Link to comment

B -laatuisesta pohjakaukalosta omakohtainen kokemus:

- Matsku ohuempaa kuin orkkis.

- Tunkin korvakkeen hitsisaumat olivat menneet ohi maalistaan, toisen puolen korvake oli vain maalin varassa ja lähti käsin repäisemällä irti.

- Penkin kiskot heppoiset ja hieman sivussa, penkki mahtui juuri ja juuri paikoilleen.

- Koko kaukalon muoto vähän sinne päin.

Eli minäkin suosittelen A-laatuista jos suinkin persaus kestää.

Link to comment

Juu siis kummatkin puoliskot tarvis ostaa, ei koko alustaa. Noita ekan linkin puolikkaita olen kattellu, ja kai niihin pitää sitten päätyä jos kerran B_laatuisissa on tuollaisia ongelmia. Ei kai se enään sitten tässä konkurssissa tunnu:O

Link to comment
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Jos itselleni ostaisin niin tuollaiset: http://www.paruzzi.com/verkkokauppa/?zoektrefwoord=3870

 

On sen paksuista peltiä kuin kuuluukin olla, ihan kaikilla valmistajilla ei ole saman paksuisia kuin alkuperäiset.

 

 

Onko tässä minkälainen ero -65:sen lattialevyihin? Vai onko ollenkaan? Eikös tuossa ole sopivuus -70 lukuisesta eteenpäin.

 

Itsekkin katselin juuri, koska olisi tarve vaihtaa ne.

 

-Pasi

Link to comment
Minusta ei kyl ole tuplahinnan väärti noin Paruzzin oranssit. Ei istunu laikkaamatta orkkiksen paikalle. Vahvikkeet ja tunkin korvakkeet kyllä asiallisempia kuin halvemmissa.

 

Juu ei istunu kaventamatta paikalleen ja penkin kiskojakin piti hieman muokata, ei oo tosin mustista kokemusta millasia ne on.

Link to comment
  • 3 years later...

Onko nuo oranssit tai muut kalliimmat pois lukien vihreät pohjapellit laadultaan sellaisia, että kannattaa maksaa niistä enemmän vai tyytyä ~80€ pelteihin?

Penkin kiskoilla ja tunkin korvakkeiden laadulla ei ole tässä tapauksessa niin väliä, mutta muuten laatu saisi olla hyvä.

Link to comment

Onko nuo oranssit tai muut kalliimmat pois lukien vihreät pohjapellit laadultaan sellaisia, että kannattaa maksaa niistä enemmän vai tyytyä ~80€ pelteihin?

Penkin kiskoilla ja tunkin korvakkeiden laadulla ei ole tässä tapauksessa niin väliä, mutta muuten laatu saisi olla hyvä.[/quot

 

Aircooled.fi löytyy hd-peltejä muistaakseni 1.2mm vahvuudella,mitkä on mielestän hintaansa nähden laadukkaat.

Edited by sleepercooler
Link to comment

Puavo, laatu on niin moniulotteinen asia, että aika hankalan kysymyksen heitit. Itse en ole käyttänyt kuin toisista pohjalevyistä irroitettuja orkkis puolikkaita ja niiden paloja tai sitten halvimpia tarvikepuolikkaita ja kaikki ovat asiansa hoitaneet auton pohjana :-)

 

No, tahtoohan ohuessa pohjapellissä kuskin puolen takajalkatilassa esiintyä plompsahteulua ylös alas.  Eikä minulla ole myöskään kokemusta vakiopenkin jatkuvasta eteen taakse säätelystä.

Link to comment

Tässähän miun huonosti asetellussa kysymyksessä oli taustalla paino. Kenties jopa prosentin kokonaismassan säästö? Semmoisissa pirsseissä joissa tällä on ainakin joku henkinen merkitys, en usko että on merkitystä tunkin korvakkeella tai penkin kiinnikkeillä muuten kuin että lähtevät mahdollisimman helposti irti.

 

Paruzzilla on paksuudet tälleen:

 

  • Lattiapelti (0.6mm paksua peltiä), täydellinen, oikea (Valmistaja: IGP)
  • Lattiapelti täydellinen (1.2mm paksua peltiä), vasen, A-laatu (Valmistaja: Paruzzi)
  • Lattiapelti, täydellinen, vasen, A-laatu (0.8mm paksua peltiä) (Valmistaja: Dutch orange)

Onko tuo 0,6mm levystä tehty nyt sitten puolet kevyempi kun "HD". Mitä lie alkuperäinen, voisi veikata että 0,8mm koska miksi tehdä "A-laatua" eri materiaalista kun alkuperäinen?

Link to comment

Jos on lehmän hermot niin sitten ohutta mustaa peltiä. On niissä osissa niin paljon mittavirhettä ja kaikki pokatut ja lyödyt muodot on hyvin "pyöreitä" verrattuna vähänkin parempiin joissa muodot tarkkoja.

Jos tuon oman -61sen saan joskus valmiiksi, niin seuraavaan en sitten osta yhtäkään ohutta mustaa peltiä. Tässäkin niitä on minimaalisesti yritetty käyttää mutta sekin on ollut liikaa..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...