Urbantoy Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Ja niinkuin aina.. todellisuus on tarua ja kuvia karunpaa.. kummipoika tietysti kerkes räppäämään peekele kuvan hampparin kuvauksesta😂😂😂 2 2 Quote
Kurre Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 7 hours ago, Urbantoy said: Ja niinkuin aina.. todellisuus on tarua ja kuvia karunpaa.. kummipoika tietysti kerkes räppäämään peekele kuvan hampparin kuvauksesta😂😂😂 Se otti vaan kuvan sun vienosta hymystä Quote
ARTO Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Ja kuvahan selkeästi lavastettu, oikeassa yllärikuvassa perseviivaa näkyis about 10 senttiä enemmän.... Quote
Urbantoy Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 6 hours ago, ARTO said: Ja kuvahan selkeästi lavastettu, oikeassa yllärikuvassa perseviivaa näkyis about 10 senttiä enemmän.... KatoKato, Herr Harrastuksen Lopettaja määkii aikansakuluks näköjään.. Kenpeleen Keisarikunnassa ei tarvi lavastella yhtään mittään, tapahtumia riittää ilman lavasteitakin.. Toisin ku varmaan CrossLakeCityssä, siellä pitää varmaan järjestääkin lavastuksia.. vaikka minkälaisia.. Ja eihän siinä mitään jos jollekin on ok kulkea persposket paljaana, Keisarikunnassa käytetään vyötä että pysyy milloin mnkäkinlaiset pöksyt jalassa, mutta joskus pääsöö käymään vahinkoja Quote
Urbantoy Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Nonni, tämän juhannuksen grillailut ohi. Viimeset ribsit meni kohti ääntä.. Taidekuva vielä, ens viikolla ei lämpiä rilli.. joku tolkku pitää olla.. losSalados kutsuu ens veckan.. Quote
Paksu-Tolppa Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 (edited) Ei nyt grillausta mutta muuten maukasta sesonkiruokaa. Kantarellimuhennos kolmelle: Litra (300 g) kantarelleja Paketti (170 g) pekonia Keskikokoinen sipuli Muutama ruohosipuli 100 g tuorejuustoa (esim. pekoni & sipuli) 0,4 dl vehnäjauhoja Mustapippurirouhetta Suolaa Voita 6 kpl uusia perunoita. Edited July 18, 2020 by Paksu-Tolppa 4 Quote
Urbantoy Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Tulloo kyllä ihan ykkössoosi potuille.. Sylkirauhaset pelaa jo ajatuksesta Quote
wp Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 7 hours ago, Paksu-Tolppa said: Ei nyt grillausta mutta muuten maukasta sesonkiruokaa. Kantarellimuhennos kolmelle: Litra (300 g) kantarelleja Paketti (170 g) pekonia Keskikokoinen sipuli Muutama ruohosipuli 100 g tuorejuustoa (esim. pekoni & sipuli) 0,4 dl vehnäjauhoja Mustapippurirouhetta Suolaa Voita 6 kpl uusia perunoita. Voisin heittää tähän oman version kantarelleista: sipuli ja sienet sekä kanaa pannulla, Santa Maria Strong Curry- jauhetta ja suolaa sekaan maun mukaan. Lämpöä pienemmälle ja lopuksi kookoskerma 1 tai 2 purkkia perään hautumaan loivalla lämmöllä kastikkeeksi. Toimii riisin tai nuudeleiden kyljessä erittäin hyvin, punaista paprikaa voi laittaa halutessaan myös pannulle niin tulee värikontrastia keltaisella currylle. 2 Quote
Urbantoy Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Tässähän joutuu kohta hommaan kanttarellejä, ei ole kyllä omaa salaista keräyspaikkaa niin joutuneeko marssimaan torille satavarmalle apajalle.. silloin on ainakin saalis varma.. Quote
Kurre Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 3 hours ago, Urbantoy said: ..., ei ole kyllä omaa salaista keräyspaikkaa .. Eiks niitä löydy omalta pihalta? 1 Quote
Tanhis Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 On 7/19/2020 at 4:10 PM, Kurre said: Eiks niitä löydy omalta pihalta? On kyl aika apaja, vaimon kanssa kantsuja ja suppiksia kun käy poimimassa niin tuollaisen mestan löytämisen jälkeen kantsii kyllä käydä lottoamassa. Quote
Urbantoy Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 (edited) Nyt on tyyliin "hifistelyt viddun ja lerssiä tauluun, nälkä veks" maissit on rekvisiitaks että kasvisyöjät ei pahoita mieltään.. Edited July 25, 2020 by Urbantoy Quote
Kurre Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 3 hours ago, Tanhis said: On kyl aika apaja, vaimon kanssa kantsuja ja suppiksia kun käy poimimassa niin tuollaisen mestan löytämisen jälkeen kantsii kyllä käydä lottoamassa. No munhan pitäis lotota joka päivä. Toi on mun takapihalla. Herkkutatit haen matkalla postilaatikolle. Mettässä o hyvä asuu 3 Quote
KimmoH Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Perjantai iltana pallogrilliin hyppäsi valkohäntäpeura Suussa sulavaa! 4 Quote
Urbantoy Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 2 hours ago, KimmoH said: Perjantai iltana pallogrilliin hyppäsi valkohäntäpeura Suussa sulavaa! Uijuijui.. kimmo pitää ottaa Keisarikuntaan kylään joku viikonloppu jos peurat kipittää persässä rilliin.. maukkaan näköstä.. Quote
Geronimo Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Ei nyt varsinaista grillailua mutta naisen kanssa kokkaustuokio yöhön asti. Pizzaa jossa on mm. kesäkurpitsaa HÄH? Kanakeittoa. Kana pihvejä. Mausteina chiliä, valkosipulia, pitkää papua, tomaattia, paprikaa, kesäsipulia, yms. Hitto että on velho tekeen maulle kaikenlaista, minä vaan statistina pilkon ja leikkaan. 1 Quote
Urbantoy Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 (edited) Eipä päivää että ei rilli laulas.. tällä kertaa kotkotfileitä au naturel eikä missään kiisselissä, nyyteissä valkosipuleja ja uuden sadon sipuleita... tuohon vielä vihersalaatti ja sioulin varret omasta pellosta.. ja avot.. Molemmat pullot alkaa olla tyhjät eli huomenna pullot täyteen että rilli saa laulaa ihanaa turinäänsä.. Edited July 27, 2020 by Urbantoy 1 Quote
Urbantoy Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 2 hours ago, Kurre said: Tekee muut glaseerauskastikkeen itse? En oo tehnyt.. pitäs opetella.. Just haettu Baby Ribsejä kolmisen kiloo huomiseksi.. Laita Kurre ressua jakoon jos innostus koittaan.. Tähän asti menty valmiilla kiisseleillä ja aika usein ihan perus BBQ, ne savuset hommelit ei oikein oo oikein makunystyröihin vielä mennyt.. Quote
Urbantoy Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Täällä burgeriltamat.. tavoista poiketen oli ihan pakko laittaa juustoksi Castelon Burdger Blue Cheese siipale.. 1 Quote
Kurre Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 11 hours ago, Urbantoy said: Laita Kurre ressua jakoon jos innostus koittaan.. Kun ribsit on kylpeny aikansa vakuumissa, otetaan nesteet talteen ja ryhdytään keittämään kasaan. Sekaan kolajuomaa, valkosipulia, chiliä, valkopippuria, paprikaa, jeeraa, korianteria, sinappijauhetta, ruokasokeria, tomaattipyrettä (ja suolaa). Määrät "sillee sopivasti" ja keitetään kasaan, kunnes haluttu koostumus on saavutettu. Voi käyttää grillaukseen, marinointiin, glaseeraukseen ja pöytämausteena. Jos käyttää grillaukseen, loraus öljyä sekaan ja grillataan varovasti, ettei sokeri pala pintaan. 1 Quote
Urbantoy Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Ei kyllä grillausta.. vähän kevempää savulohesta, los salados.. Quote
Urbantoy Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Ei taaskaan rillausta.. no yökusitetki askartelua.. nälkä on kova mutta taideteokset pitää jakaa taidetta jaoavalle kansalle.. 1 Quote
Urbantoy Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Viimeyön taidenäyttelyn jälkeen palataan ei niin juurille.. läski ei tirruuta.. Saattipi yöllä olla ylläteitä tiijossa empä luppaa vielä Quote
Urbantoy Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 (edited) Tännään on sitten slarpäpäivä.. lossalados ja lerssiä erikokoista ja väristä.. sopivasti saa mahan täyteen että hyvä ottaa vormulaunet.. Edited September 6, 2020 by Urbantoy Quote
KimmoH Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Sunnuntain päivällinen, kaksi kalaa.... 2 Quote
Kharon Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 On 10/19/2019 at 9:36 AM, Matti-Pekka said: Simca Hohoo. Vielä harvinaisempi. Takalamput hämäsivät, Zephyrissä on samaa tyyliä mutta kun kaivelin kuvan niin erilaiset selkeästi kuitenkin. Quote
Urbantoy Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) Kertookkaapas grillimaisterit mites tuo toimii käytännössä, onko siitä mittään iloa.. ku sorkkaelukkaa rillaa niin tullooko savua tarpeeks.. jäi kätöseen ku makso sen kokonaiset kaks eeroa paikallisessa k-raudassa keisarikunnassa... joku keräilyerä laatikosta löyty.. ei korkeelta puttoo jos kokkeilee.. Edited September 12, 2020 by Urbantoy Quote
JustinCase Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Gillataanko rillaustopikissa kanttarellirisottoa? 😆 3 Quote
Urbantoy Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 JustiinaCase, mistä tommosta löysit.. Quote
JustinCase Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 1 hour ago, Urbantoy said: JustiinaCase, mistä tommosta löysit.. Kanttarellit porin torilta ja risottoriisin kaupasta.😄 1 Quote
Urbantoy Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) 7 minutes ago, JustinCase said: Kanttarellit porin torilta ja risottoriisin kaupasta.😄 Niin mä aattelin että tuskin oot puskasta kaivellut kanttarellit.. mutta varmaan aivan saatanan hyvää.. porin torilta löytyy aina hyvää kokkailut tavaraa.. nim. Toppilassa (tai jotain sinnepäin) asunut pari vuotta (Porinkorkeakouluyksikön tarjoama kerrostalo josain hevonkuusessa) Korjataan, se tais olla Tamppi tai sinne päin.. Edited September 12, 2020 by Urbantoy 1 Quote
JustinCase Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 8 minutes ago, Urbantoy said: Niin mä aattelin että tuskin oot puskasta kaivellut kanttarellit.. mutta varmaan aivan saatanan hyvää.. porin torilta löytyy aina hyvää kokkailut tavaraa.. nim. Toppilassa (tai jotain sinnepäin) asunut pari vuotta (Porinkorkeakouluyksikön tarjoama kerrostalo josain hevonkuusessa) Korjataan, se tais olla Tamppi tai sinne päin.. Ei mua saa minnekään metsään samoilemaan sienien perässä jos rahallakin niitä saa ostettua.😆 1 Quote
Kurre Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Oliko toi riisi joku puolivalmis risotto? Ite oon käyttäny ihan vaan jotakin arborioo, mitä nyt kaupasta milloinki löytää. Valkoviiniä, kanalientä ja hyvää parmesaanijuustoa. pitkä haudutus ja lisätään nestettä vähän kerrallaan. Sekoitetaan miltei jatkuvasti ja juustoa vasta loppuvaiheessa. Tuli taas nälkä. PS. koulussa ja työpaikalla on välillä ruokana joku mikä on nimetty risotoksi. S****nan kuivaksi paistettu jauheliha, perus pirkka-pitkäjyvänen ja hemapa sekaan. Avot! 1 Quote
JustinCase Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 4 hours ago, Kurre said: Oliko toi riisi joku puolivalmis risotto? Ite oon käyttäny ihan vaan jotakin arborioo, mitä nyt kaupasta milloinki löytää. Valkoviiniä, kanalientä ja hyvää parmesaanijuustoa. pitkä haudutus ja lisätään nestettä vähän kerrallaan. Sekoitetaan miltei jatkuvasti ja juustoa vasta loppuvaiheessa. Tuli taas nälkä. PS. koulussa ja työpaikalla on välillä ruokana joku mikä on nimetty risotoksi. S****nan kuivaksi paistettu jauheliha, perus pirkka-pitkäjyvänen ja hemapa sekaan. Avot! Arboriota en nyt tällä kertaa ottanut, tulee niin harvoin risottoa tehtyä että oli fiksumpaa ottaa pienempi pakkaus. Aikalailla samalla kaavalla tuon rakentelin mitä oot kirjoittanut. N.1,5L kanalientä kauhallinen kerrallaan, sellaset reilut 20min hauduttelua. Lopuksi parmesaania ja lehtipersiljaa sekaan, ja ääntä kohti. 👍🏻 2 Quote
Urbantoy Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 (edited) Ei olla kyllä lähelläkään grillausta, mutta menköön.. jonkun sortin ruokaohjelma tämäkin. Täällä yritetään sitä Turkkulaista tyyliä, eli kaappausta keittiössä.. en saa kuulemma osallistua ollenkaan.. pikkusen kyllä syyhyttäs osallistua mutta pottumuusihommaa saan sähltä oman mielen mukkaan.. Ja tinasotilaan kaato jää mun vastuulle, vaikka sitäkin pikkasen epäiltiin mihinkähän se kaatuu, nieluun vai käristeeseen.. vuoteen eka kerta ku ei saa päsmäröidä köökissä.. ehkä hyvä niin Edited September 13, 2020 by Urbantoy Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.