Jump to content

Sinisillä värimerkinnöillä olevat venttiilinjouset


Recommended Posts

1 minute ago, Maasturi said:

Markon juttuihin ei ole yhtään luottamista...kysy seuraavan kerran Markolta että mitenkäs sen Kaisan kanssa meni ? ilmeisesti aika kehnosti kun antoi kenkää ?

Aika lapsellista tuo sun touhu kyllä on.. Miten tämäkin liittyy sun paskoihin vietereihin.. 

  • Like 7
Link to comment

"Maasturi" on oletettuna ihmisenä jo niin kuvottava että en ottaisi siltä mitään tuotetta edes ilmaseks vastaan.

Täysin ala-arvoista puhetta ihmisten yksityiselämästä joka ei meille kenellekään kuulu.

Minä en näistä mitään tiedä, enkä edes halua. Varsinkaan kun joku idiootti panettelee porukkaa. 

 

 

  • Like 8
Link to comment

Henkilökohtaisesti peukuttaisin sitä hetkeä kun Maasturi blokattaisiin vaihteeks palstalta pois 🤗 Tai voisi vaikka maksaa sen yritystunnarin ja saisi mainostaa rehellisesti tuotteitaan yrityssektorilla, ilman että pitää venkoilla olettaakseni periaatteen vuoksi muutaman euron säästö silmäkulmassa ja jaksaa jankuttaa kausiluontoisesti millon mistäkin, muiden varaosia myyvien yritysten asioista, tai yritykseen liittyvien/liittyneiden henkilöiden henkilökohtaisista asioista. Koen että tarkoitus on saada enimmäkseen ärsytystä harrastajien keskuudessa aikaiseksi menemällä hyvin henkilökohtaisiin asioihin, joista ei ihan tule sellainen tunne että olisi faktapohjaista tietoa taustalla, vaan ennemminkin niitä omia 1+1= ~2.73 johtopäätöksiä

 

Osa reagoi vastaamalla, osa ottaa popkornia ja nauttii viihteestä, osa ajattelee: ei vittu taas, ja osa lukee näitä suu auki ensimmäistä kertaa tietämättä viimeisen 25 vuoden taustoja mistä tämä kaikki taitaa kyteä.

 

Ja kyllä, minullakin on ollut sarja kyseisiä jousia, eivät koskaan mihinkään kasaamaani moottoriin päätyneet, käyttötarkoitukseeni sopivammat menivät valitettavasti useasti ohi. (Yhtään jokkiskonetta en tosin ole tehnyt 30 vuoden aikana, purkanut muutaman kyllä) Sain nämä aikanaan myytyä täällä palstan kautta toiselle harrastajalle.

 

Miksi mesota täällä jos kauppa käy, uusia asiakkaita tulee ja menee muutenkin hyvin? Et lie silloin tarvitse mainontaa myöskään. Hyvä palaute ja tyytyväinen asiakaskunta kantaa vuodesta toiseen ja tuo lisää uusia asiakkaita onnistuneiden kauppatapahtumien ja asiakaspalvelun kautta 😊

 

Näillä perusteilla ja omakohtaisilla kokemuksilla itsekin suosittelen ystävilleni ja aloitteleville harrastajille yrittäjiä joiden kanssa homma toimii ja jää hyvä mieli

  • Like 12
Link to comment
2 hours ago, Maasturi said:

Markon juttuihin ei ole yhtään luottamista...kysy seuraavan kerran Markolta että mitenkäs sen Kaisan kanssa meni ? ilmeisesti aika kehnosti kun antoi kenkää ?

Vai olisko kuitenkin toisin päin. Puhut niin paljon paskaa että alat uskoa omiin tarinoihisi vaikka tiedät ettei niissä ome mitään totta.

  • Like 5
Link to comment

Maasturi voi jatkaa meuhkaamista vaikka siellä Jokkisfoorumilla jos sinne pääsee tai sitten se suomi24.fi käy kanssa, sekin loppuu äkkiä tuolla asenteella
Jotain tälle pitää tehdä.. Yks ja sama kaveri aiheuttaa häiriön.. Ei ole muiden vika ku sille vastapalloon heitetään.. Jollain tuo pitää saada kuriin..  

  • Like 1
Link to comment

turuntien nokikolari on tuomittu kunnian loukkaus rikollinen! siinä on saanut myydä rikkonaisia jousia oikein ison " satsin " pahaa " arvaamattomille " asiakkaille notta on saanut yli neljän tuhannen eurun korvaukset maksettua =D =D

joutuneeko myymään taas puita kun nimimerkki " Marko " haastaa käräjille =D

tuomittu-rikollinen.jpg

  • Like 4
Link to comment

Jaa ralli.net on "Keiteleen" osalta taputeltu, jokohan tämäkin ois ettei tarvi turhaa käräjöidä.. Vain mite se haaste "Tomppaa" kohten meni Maasturi.. Turhaa oikeuslaitoksen rasitusta ääliömäisistä haasteista, maksu pitäs kokonaisuudessaan tulla haastajalle, ei veronmaksajille.. 

  • Like 1
Link to comment
15 hours ago, Maasturi said:

No no no ! minne hävisivät peukuttajat Marko - Tanhis - Urbantoy - Jorrma - select - splitti 51 - Sami O - Kurre - metake - Jake 82 - JustinCase - JaniM - ovaaliheppu - Broidi - Jooo - marski - Ketsa - Janne Välilä ym. ym. kun kolme asiantuntijaa laittoivat omakohtaiset  kommenttinsa näkyviin ?.... tulipa kovin hiljaista.


Tuskin on hävinnyt minnekkään, ehkä suurinosa ei vain pidä mitenkään erityisarvossa jotain peukutteluja. Samalla varmaan osaa lähinnä huvittaa tai ärsyttää että täällä veivataan sivu tolkulla jostain viime vuosituhannen saikkinoita jostain ventiilijousista, eikä ole itsellä mitään annettavaa keskusteluun (toisten sättimiseen tässä tapauksessa).

Minulle on ihan sama kuka niitä on laittanu moottoriinsa tai ketkä riitelevät keskenään kuka tietää mistä kenenkin kone vuotaa. Kuka osaa mitata sitä tai tätä ja kasata sitä tai tätä. Jokanen harrastaa omalla tasollaan ja turha siitä on alkaa naljailemaan kellekkään.
Enemmän minua kiinnostaa miltä tämä pelleily näyttää vaikka uusien harrastajien silmiin, minäkin mielummin ottaisin harrastefoorumin jossa on hyvä meininki ja puhutaan asiallisesti vaikka ollaankin erimieltä. Tämmösen saikkaamisen voisi hoitaa vaikka yksityisviestein jos on jotain henkilökohtaista ahdistusta.

Mutta kun nyt sohit tännekkin päin niin tämän verran kommentoin myös, olen kuullut että sinultakin hyvin on saanut osia ja hyvälläkin hinalla, mutta tämän sinun markkinointitaktiikan seurauksena en ole koskaan käynyt mielessäkään ostaa sinulta mitään.

Tämä on ajoittain jopa ihan viihdyttävää vaikka melkein huono omatunto tulee katsoa vierestä kun täällä kiusataan toisiaan ihan kiusaamisen ilosta mikä ei minusta kuulu hyvään harrastamiseen, mutta en ole moderaattori niin en voi siihen puuttua. Aikuiset ihmiset tekevät mitä parhaaksi näkevät ja millaisen kuvan itsestään haluavat antaa.

Peli on hävitty siinä vaiheessa kun otetaan ad hominem kortit pöytään, varsinkin julkiseen kaikkien luettavaksi. Viimeinenkin uskottavuus katoaa siina vaiheessa.

Edited by SamiO
  • Like 2
Link to comment
16 hours ago, Maasturi said:

No no no ! minne hävisivät peukuttajat Marko - Tanhis - Urbantoy - Jorrma - select - splitti 51 - Sami O - Kurre - metake - Jake 82 - JustinCase - JaniM - ovaaliheppu - Broidi - Jooo - marski - Ketsa - Janne Välilä ym. ym. kun kolme asiantuntijaa laittoivat omakohtaiset  kommenttinsa näkyviin ?.... tulipa kovin hiljaista.

Eihän tätä jaksa enää kommentoida mutta kun oiken pyydetään niin annetaan nyt vielä yksi.

 

Aikaisemmin tuolla puhuin luotettavista testausmenetelmistä ja nyt kuva jostain vaa'asta ja harrastaja x kokemuksesta sakaamisesta on mielestäsi luotettavaa dataa.

Voisit nyt sitten asiantuntijana vastata miten / koska vaaka on kalibroitu miten painomitat mitataan tarkasti suhteessa kiloihin, vaa'an kyljessä oleva rikkinäinen työntömitta tuskin on kovin luotettava ja painonkin lukemisen luotettavuuskin näyttää olevan mittaajan hauiksen takana.

 

Harrastaja x taasen sanoi että ei saanut jousia sakkaamaan, hieno juttu siksensä mutta miten tämä todettiin. Purettiin kone ja todettiin että venttiilit eivät ole koskeneet mäntiin tai että venttiilikoneistossa ei ole merkkejä kulumisesta tai jopa niin radikaalia että mitään ei ampunut koneesta ulos. Puhumattakaan tarkemmista kuten oliko venttiililukot hakanneet itsensä venttiileihin kiinni ja säädöt pysyi kohdallaan tai muita selkeitä venttiilikoneiston ongelmista kieliviä merkkejä.

Jos oikeasti jotain tutkimuskelpoista pitäisi tästä irti saada niin testin pitäisi olla pikkasen pidempi kuin oletettu muutama lähtö jokkiksessa tai koneen kierrätys pihalla. Tietty dynokäyrästäkin tämän saisi kohtuuu hyvin nähtyä mutta sellaiset testimenetelmät eivät taida kuulua "mustatuntuu", "tää on hyvä", "herra x sanoi" -ryhmän testimenetelmiin.

 

Ja siis nyt vielä selvennyksenä tämä ei ole hyökkäys kyseistä kahta kaveria kohtaan ja uskon että molemmilla on vallan pätevät taidot tehdä testejä ja todeta koneen toimivuus. Mutta tässä keskustelussa mennään pikkumaisuuksiin erään kauppiaan toimesta niin jatketaan samalla linjalla.

  • Like 2
Link to comment
On 1/30/2024 at 1:57 PM, Maasturi said:

Millaisia kokemuksia on näistä venttiilinjousista ? Saako näitä lisää ?

Palataan alkuperäiseen kysymykseen ja jatketaan miten tähän kysymykseen on täällä vastailtu...asia lähti heti väärille raiteille Joensuun suunnasta ensimmäisen kommentin julkaisussa  ja piti todella kauan odottaa että tuli ensimmäinen vastaus joka liittyi vastaajan omaan kokemukseen... siinä välissä syötettiin täyttä paskaa joka suunnasta keskustelun aloittajalle ja hänen yritykselle mitä ihmeellisimmillä keinoilla. Varsinkin viikonlopun aikana Kempeleen keisari jatkoi jo aiemmin aloittamaa linjaa jossa minua haukuttiin tärpätin nuuskijaksi ja että lääkkeet on jäänyt ottamatta ym... ym....ja häirikköporukka säesti : en ottaisi vaikka saisin ilmaiseksi .en osta mitään ...en suosittele ... ym.  Minun mielestä tuollaiset vastaukset eivät liity mitenkään alkuperäiseen aiheeseen jossa pääasia oli kysyä henkilökohtaisia kokemuksia aiheesta ( yleensä paras asiantuntija on se jolla ei ole mitään tietoa ei kokemusta aiheesta ? ). Tässäkin ketjussa on havaittavissa se että suunsoittajat ovat epäonnistuneet tietyssä asiassa ja purkavat ongelmaansa täällä. Ihmettelen edelleenkin sitä että ylläpito on antanut " Aatos Happosen " meuhkata täällä jo vuosikausia perättömillä jutuillaan jotka eivät pidä paikkaansa v.jousien osalta ?  Rallinetin linkki ei pidä paikkaansa sillä  kyseessä oleva kohde ei ole saanut maksettavaksi mitään 4000 euron laskuja enkä minä ole sitä kirjoittanut vaan juttu on ollut esillä paljon aikaisemmin muutaman Pohjois suomalaisen yrityksen omistajien kanssa jota yksi ralliharrastaja oli huijannut yli 10000 euron arvosta. Tämä ralliharrastaja syyllistyi asiakirjan väärentämiseen ja velallisen epärehellisyyteen, lisäksi tuomittiin kilpailukieltoon ja maksamaan sakkoja yli 5000  edestä, hän on myös pilannut maineensa näiden törkeiden rötöksiensä vuoksi. Jos hänen pahin rötös olisi paljastunut niin ura olisi loppunut siihen............. Alkuperäiseen aiheeseen palaten olisi toivottavaa että kun täällä esitetään jokin kysymys niin siihen vastattaisiin aiheeseen liittyen eikä lähdettäisi heti sivuraiteille. Minulla olisi aihetta kirjoitella vielä kovempia vastauksia henkilökohtaisuksiin menneisiin kirjoituksiin mutta jossakin VW Kesätapahtumassa voidaan keskustella näiden rähjäreiden kanssa aivan kasvotusten ja mielellään keskustelut videoituna.

Link to comment

Kysymys jo sinällään harhaanjohtava. 

Antaa vaikutelman, että joku harrastaja kuullut ko. jousista Esson baarissa ja täällä sitten kyselee niiden perään.

 

Vai mahtaako esim. Valion tai Arlan toimari saada huippuidean ja lataa 2plussaan nimimerkin takaa että millasia kokemuksia sinisestä maidosta ja vieläkö sitä saa? No ei varmasti.

 

Tämä ei edelleenkään ole mikään foorumi yrityksille saati mainonnalle.

Jos olis yrityspuolella, niin sinnehän vois hyvinkin kerätä asiakaskokemuksia myymistään tuotteista ja markkinoida niitä.

 

 

  • Like 3
Link to comment
5 hours ago, Maasturi said:

Palataan alkuperäiseen kysymykseen ja jatketaan miten tähän kysymykseen on täällä vastailtu...asia lähti heti väärille raiteille Joensuun suunnasta ensimmäisen kommentin julkaisussa  ja piti todella kauan odottaa että tuli ensimmäinen vastaus joka liittyi vastaajan omaan kokemukseen... siinä välissä syötettiin täyttä paskaa joka suunnasta keskustelun aloittajalle ja hänen yritykselle mitä ihmeellisimmillä keinoilla. 

 

Ei pidä paikkaansa, että olisi pitänyt odotella todella kauan ennen ensimmäistä omaan kokemukseen perustuvaa vastausta. Viides vastaus oli jo heti omakohtaisiin kokemuksiin perustuva, ja ketjun pituuteen verrattuna en koe että sitä vastausta olisi mahdottoman kauan pitänyt odotella, se tuli kuitenkin jo saman päivän aikana kuin kysymys oli esitetty..

Link to comment
1 hour ago, metake said:

 

Ei pidä paikkaansa, että olisi pitänyt odotella todella kauan ennen ensimmäistä omaan kokemukseen perustuvaa vastausta. Viides vastaus oli jo heti omakohtaisiin kokemuksiin perustuva, ja ketjun pituuteen verrattuna en koe että sitä vastausta olisi mahdottoman kauan pitänyt odotella, se tuli kuitenkin jo saman päivän aikana kuin kysymys oli esitetty..

Miten sinulla voi olla kokemuksia näistä v.jousista kun et ole niitä koskaan asentanut moottoriin ja ajanut sillä moottorilla esim. muutamaa Jokkiskisaa tai "siviilissä" 1000 km. ? Näitä ei ole tarkoitettukaan asennettavaksi vakiomoottoreihin, niihin myydään aivan erilaisista mallia. En ainakaan minä laita 339 asteista nokka-akselia 1300 cm3 vakiomoottoriin jossa puristussuhde on 1:6,9.

Link to comment
12 hours ago, Maasturi said:
Miten sinulla voi olla kokemuksia näistä v.jousista kun et ole niitä koskaan asentanut moottoriin ja ajanut sillä moottorilla esim. muutamaa Jokkiskisaa tai "siviilissä" 1000 km. ? Näitä ei ole tarkoitettukaan asennettavaksi vakiomoottoreihin, niihin myydään aivan erilaisista mallia. En ainakaan minä laita 339 asteista nokka-akselia 1300 cm3 vakiomoottoriin jossa puristussuhde on 1:6,9.

Vakiomoottoriin laitan tietysti vakiojouset, mutta nyt ei ollut kyseessä vakio moottori. 40/35.5 venttiileillä olevat kannet ja W120 nokka. Sinisiä jousia en ole täällä nähnyt mainostettavan millään muilla spekseillä kuin että "mahottoman hyvät, ehkä maailman parhaat". Ei ole hyvät, on aivan liian jäykät.

Miten kukaan vähänkään asioista perillä oleva moottorin rakentaja valitsee moottoriinsa jouset joiden myyjä ei kerro niistä mitään speksejä eikä minkälaiseen moottoriin ne on tarkoitettu. Kehutaan maasta taivaaseen ja vedotaan epämääräisiin testeihin joista ei ole esitetty mitään todisteita, mutta ei kerrota edes perustietoja tuotteesta.

En myöskään koe tarpeelliseksi itse testata tuotteita ajamalla niillä "muutamaa jokkiskisaa". Pyysit mielipiteitä omakohtaisista kokemuksista ja mulla niitä oli. Älä valita jos kokemukset ei olleet sitä mitä halusit.

Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

 

  • Like 2
Link to comment
6 hours ago, metake said:

Vakiomoottoriin laitan tietysti vakiojouset, mutta nyt ei ollut kyseessä vakio moottori. 40/35.5 venttiileillä olevat kannet ja W120 nokka. Sinisiä jousia en ole täällä nähnyt mainostettavan millään muilla spekseillä kuin että "mahottoman hyvät, ehkä maailman parhaat". Ei ole hyvät, on aivan liian jäykät.

Miten kukaan vähänkään asioista perillä oleva moottorin rakentaja valitsee moottoriinsa jouset joiden myyjä ei kerto niistä mitään speksejä eikä minkälaiseen moottoriin ne on tarkoitettu. Kehutaan maasta taivaaseen ja vedotaan epämääräisiin testeihin joista ei ole esitetty mitään todisteita, mutta ei kerrota edes perustietoja tuotteesta.

En myöskään koe tarpeelliseksi itse testata tuotteita ajamalla niillä "muutamaa jokkiskisaa". Pyysit mielipiteitä omakohtaisista kokemuksista ja mulla niitä oli. Älä valita jos kokemukset ei olleet sitä mitä halusit.

Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

 

Maasturilta vain unohtui kysymyksestään kertoa että vain positiivisia kokemuksia. Negatiiviset ei käy ja jos sellaisen antaa niin vika on asentajassa, käyttäjässä, tietämättömyydessä, aircooledin entisessä omistajassa, käyttäjän ex vaimossa, insinöörissä, Mr. Happosessa, kiireestä sm jokkiksen sm kisoissa vuonna 1998, miittaajassa yms. yms.

 

Tuossa yllä juurikin torppasin muutaman "musta tuntuu -testin" riittämättömäksi ja maasturin vastaus että vaihdetaan puheenaihetta.

  • Like 7
Link to comment
8 hours ago, metake said:

Miten kukaan vähänkään asioista perillä oleva moottorin rakentaja valitsee moottoriinsa jouset joiden myyjä ei kerto niistä mitään speksejä eikä minkälaiseen moottoriin ne on tarkoitettu. Kehutaan maasta taivaaseen ja vedotaan epämääräisiin testeihin joista ei ole esitetty mitään todisteita, mutta ei kerrota edes perustietoja tuotteesta.



 

Tuotteesta kun kyselee niin vastaus on ympäripyöreä ” On niitä laitettu” eli kiertää kysymyksen sopiiko tai ovatko käypäsiä johonkin tiettyyn tarkoitukseen.

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
On 2/18/2024 at 4:00 PM, Maasturi said:

No no no ! minne hävisivät peukuttajat Marko - Tanhis - Urbantoy - Jorrma - select - splitti 51 - Sami O - Kurre - metake - Jake 82 - JustinCase - JaniM - ovaaliheppu - Broidi - Jooo - marski - Ketsa - Janne Välilä ym. ym. kun kolme asiantuntijaa laittoivat omakohtaiset  kommenttinsa näkyviin ?.... tulipa kovin hiljaista.

no siinä hyvä kysymys kun tällä palstalla ei ole edes Jake 82 nimimerkkiä edes.

 

Jos minua meinasit niin kahteen olen peukun tähän ketjuun näköjään laittanut, toinen oli sivulla 3 PreA356 nimimerkillä toimivaan kaveriin koskien uusia harrastajia ja toinen sivulla 5 Broidin kommenttiin että ei kannata lukita kun hyvää safkatauko lukemista..

 

Olen sulta aikanaan osia kyselly, soiteltu ollaan ja järki puheluitakin käyty, mutta tämä lapsellinen toimintasi täällä nyt varmisti että sulta ei osia tule enään mulle ainakaan. En käsitä miten voi olla ihminen noin suppea, itse itselleen vaan kuoppaa kaivaa.

 

  • Like 9
Link to comment
On 2/18/2024 at 4:00 PM, Maasturi said:

No no no ! minne hävisivät peukuttajat <clip> Kurre <clip> ym. ym. kun kolme asiantuntijaa laittoivat omakohtaiset  kommenttinsa näkyviin ?

Täällä ollaan. Nyt kun oma tietämys aiheesta on vaillinaista, niin ketkä kolme asiantuntijaa on kyseessä?

Ja mitä niissä omakohtaisissa kommenteissa sanottiin?

On 2/15/2024 at 3:50 PM, Gerbiili said:

Kyllä näitä on täälläkin käytetty ongelmitta tuttavapiirissä. 42mm asennuskorkeutena 8000 kiertävissä koneissa.

Tuota vaakalukemaa en osannut tulkita.

 

On 2/16/2024 at 7:49 PM, arvuuttaja said:

Sinisillä värimerkinnöillä olevat venttiilinjouset. Näillä ei saanut type-4 konetta sakkaamaan 46/38 venttiileillä 8000 kierroksilla nokan ollessa 330/310 ast.

Siis jokkiskoneisiin sopivat?

 

 

  • Like 1
Link to comment
On 2/18/2024 at 4:53 PM, Urbantoy said:

Jaa bunkkerista on tärpättipullon kera herätty.. Johan sitä muutama päivä että ei tarvinnut kommentoida.. Markon kanssa juteltiin että onkhan lääkitys saatu kohdilleea vai meniköhän kohtaus ohi.. 
Mutta tämä jatkuu vaan.. Paskojahan ne sun vieterit on jos muutama vaan niitä kehuu.. 

Äänestys : onko tämä "Urbantoyn" Kenpeeleen keisarikunnan kommentti aiheeseen liittyvä ja Teidän mielestä asiallinen ? Mitäs tykkäisitte jos hän kirjoittaisi TEISTÄ tuollaisen kirjoituksen ?

Link to comment

Sulla on oikeasti vikaa päässä ku et osaa lopettaa ikinä.. 
Sähän vasta halusit että pysytään aiheessa, eli niissä sun vietereissä.. Mutta ei se sulta onnistu.. 
Käsittämätöntä touhua

Edited by Urbantoy
  • Like 1
Link to comment
11 hours ago, mikan said:

Bugpackin tuplajouset ovat toimineet hyvin mun turbomosassa jo vuodesta 2001.

Ihan uteliaisuuttani ja ottamatta puolta suuntaan tai toiseen: onko näistä jossain valmistajan tai muun tahon sellaisia mittaustuloksia, joita esimerkiksi nyt näiltä sinisillä merkinnöillä olevilta oltaisiin vailla?

  • Like 1
Link to comment
On 1/30/2024 at 1:57 PM, Maasturi said:

Millaisia kokemuksia on näistä venttiilinjousista ? Saako näitä lisää ?

Aika outo aloitus kyllä ja jakomielinen alunperin. Miksi kysyt muilta itse kauppaamisia osia mistä saa lisää? Etkö itse tiedä enään mitä myyt ja miksi puhut kolmannesta persoonasta välillä ja mainostat omaa yritystä Maasturina.

Ihmetyttää kyllä miksi vanhoja asioita pitää kaivella tasaisin väliajoin alkuvuodesta. Ja tuo muiden henkilökohtaisten asioiden tuominen esiin aika kyseenalaista "hyökkäämistä".

No jatkan seuraamista miten tilanne kehittyy ja selviää mistä jousia saa.

  • Like 6
Link to comment
11 hours ago, Jaku82 said:

no siinä hyvä kysymys kun tällä palstalla ei ole edes Jake 82 nimimerkkiä edes.

 

Jos minua meinasit niin kahteen olen peukun tähän ketjuun näköjään laittanut, toinen oli sivulla 3 PreA356 nimimerkillä toimivaan kaveriin koskien uusia harrastajia ja toinen sivulla 5 Broidin kommenttiin että ei kannata lukita kun hyvää safkatauko lukemista..

 

Olen sulta aikanaan osia kyselly, soiteltu ollaan ja järki puheluitakin käyty, mutta tämä lapsellinen toimintasi täällä nyt varmisti että sulta ei osia tule enään mulle ainakaan. En käsitä miten voi olla ihminen noin suppea, itse itselleen vaan kuoppaa kaivaa.

 

Soita huomenna niin katsotaan yhdessä miten voisin auttaa sinua tuossa hirvittävässä ongelmassasi.

Link to comment
1 hour ago, Urbantoy said:

Sulla on oikeasti vikaa päässä ku et osaa lopettaa ikinä.. 
Sähän vasta halusit että pysytään aiheessa, eli niissä sun vietereissä.. Mutta ei se sulta onnistu.. 
Käsittämätöntä touhua

MInusta sinun juttusi ovat olleet joillekkin täysin käsittämättömiä. Laitoin äänestyksen johon voi SINÄKIN vastata ovatko sinun kommenttisi olleet täällä asiallisia ?

Link to comment
51 minutes ago, JaniM said:

Aika outo aloitus kyllä ja jakomielinen alunperin. Miksi kysyt muilta itse kauppaamisia osia mistä saa lisää? Etkö itse tiedä enään mitä myyt ja miksi puhut kolmannesta persoonasta välillä ja mainostat omaa yritystä Maasturina.

Ihmetyttää kyllä miksi vanhoja asioita pitää kaivella tasaisin väliajoin alkuvuodesta. Ja tuo muiden henkilökohtaisten asioiden tuominen esiin aika kyseenalaista "hyökkäämistä".

No jatkan seuraamista miten tilanne kehittyy ja selviää mistä jousia saa.

Voit vastata tuohon "äänestykseen" jossa kysyn ovatko "Urbantoyn" kirjoitukset olleet tässä ketjussa asiallisia ?

Link to comment
10 minutes ago, Maasturi said:

MInusta sinun juttusi ovat olleet joillekkin täysin käsittämättömiä. Laitoin äänestyksen johon voi SINÄKIN vastata ovatko sinun kommenttisi olleet täällä asiallisia ?

Taas mennään tällä sun vanhalla linjalla.. Ei se muutu koskaan.. 
Ei kannata pyydellä että pysytään alkuperäisessä aiheessa, ku taas itse aloitit sohlauksen..

Edited by Urbantoy
  • Like 1
Link to comment
56 minutes ago, Tuomo Lehmikangas said:

Ihan uteliaisuuttani ja ottamatta puolta suuntaan tai toiseen: onko näistä jossain valmistajan tai muun tahon sellaisia mittaustuloksia, joita esimerkiksi nyt näiltä sinisillä merkinnöillä olevilta oltaisiin vailla?

Ensimmäisen testierän saatuani testasin heti samana iltana Bugpackin ulkojousia ( tuplia ei tarvinnut testata kun kyseessä oli ulkojouset ) kylmätesteissä ei ollut paljon eroa mutta muutamia kertoja kasaan painamisen jälkeen B:n vapaamitta lyheni n. 4 mm. .... mutta sitten testin jatkuessa tulikin todella suuria eroja jokaisessa testissä. B:a olisi voinut vielä käyttää jotenkin testin jälkeen mutta tulokset näyttivät sen että sininen piti arvonsa lähes käyttämättömän lukemissa mutta B menetti ominaisuuksia paljon. Sen jälkeen laitoin valmistajalle 16000 jousen tilauksen...ja Markon harmiksi tilaus ei lähtenyt KIINAAN eikä Taiwaniin.

Link to comment
10 minutes ago, Tuomo Lehmikangas said:

Eli on ns. kilpailijan tekemää mittausdataa Bugpackin jousista, mutta tarjoaako Bugpack jotain mittaustuloksia omista jousistaan? Tai joku muu ulkopuolinen taho?

Eikös Marko ja Tomppa teetättäneet Mikkelissä testejä ?  sellainen " kylmätesti " ei kerro oikeastaan kuin alkutekijät jonka tietää myös testin tekijä. Minun testit olivat vertailevia testejä jossa vertailtiin kumpiakin v.jousia keskenään samoilla mittaustavoilla. Tuskin olisin lähtenyt tilaamaan niitä tuollaista määrää jos tulokset olisivat olleet huonompia kuin vertaillulla tuotteella. Ero oli selkeä ja olin tyytyväinen että täysin itse suunnittelemani v.jouset olivat onnistunut tuote.

Link to comment
5 hours ago, Maasturi said:

Ensimmäisen testierän saatuani testasin heti samana iltana Bugpackin ulkojousia ( tuplia ei tarvinnut testata kun kyseessä oli ulkojouset ) kylmätesteissä ei ollut paljon eroa mutta muutamia kertoja kasaan painamisen jälkeen B:n vapaamitta lyheni n. 4 mm. .... mutta sitten testin jatkuessa tulikin todella suuria eroja jokaisessa testissä. B:a olisi voinut vielä käyttää jotenkin testin jälkeen mutta tulokset näyttivät sen että sininen piti arvonsa lähes käyttämättömän lukemissa mutta B menetti ominaisuuksia paljon. Sen jälkeen laitoin valmistajalle 16000 jousen tilauksen

 

Nyt päästään asiaan.

Enää puuttuu se data, miten tulokset on saatu aikaan:

- otanta (montako kpl testattu)

- olosuhteet (käytetyt laitteet ja testiympäristö)

- menetelmä (miten mittaus suoritettu. Miten lämpökäsittely tehty. Montako on "muutamia kertoja" numeerisesti)

- kuka on mittauksen suorittanut

- missä tulokset on nähtävillä

 

 

  • Like 6
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...